MHP KÖRFEZ İLÇE BAŞKANI ZEKİ GÜRSU:“İLÇEMİZE SPOR LİSESİ İSTİYORUZ”

Körfez ilçenin sportif alanda büyük bir potansiyele sahip olduğunu dile getiren İlçe Başkanı Zeki Gürsu, bu etkinin ulusal ve uluslararası alanda başarılarla değerlendirilmesi gerektiğini, buna imkan sağlayacak spor lisesinin kurulmasına ise kentin önde gelen isimlerinin ve dinamiklerinin öncülük etmesini istedi. Gürsu açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

“HER BRANŞTA BAŞARI MÜMKÜN”

“Körfez ilçemiz bir sanayi şehri olmanın yanı sıra aynı zamanda her türlü spor faaliyetinin altyapısını oluşturacak tesis ve imkanlara sahip bir spor şehridir. Bu tesis ve imkanların sistematik olarak ürüne dönüşmesinin en doğru yollarından bir tanesi de spor liseleri açmaktır. Futbol, voleybol, atletizm, yüzme, kürek, yelken, güreş ve benzeri dallarda çok önemli sporcuların yetişebileceği ulusal ve uluslararası düzeyde başarıların elde edilebileceği bir kurumu ilçemize spor lisesi kurarak sağlayabiliriz. Böyle bir hizmet ilçemiz için çok değerli bir kazanım olacaktır.

SPOR LİSESİ KURULMALI”

Körfez ilçemizin en büyük şansı ise sporu ve sporcuyu her zaman destekleyen, okullarımıza her türlü sportif imkanı sağlayan bir belediyecilik anlayışının, daha da önemlisi spor sever başkanımız Şener Söğüt öncülüğünde belediye meclis üyelerinin bulunmasıdır. Biz de Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Körfez İlçe Teşkilatı olarak ilçemize bir spor lisesinin açılmasını arzu ediyoruz.

“BİLGİN VE SÖĞÜT ÖNCÜLÜK ETMELİ”

Bu konuda Kaymakamımız Gürsoy Osman Bilgin ve Körfez Belediye Başkanımız Şener Söğüt’ün de yeni milli sporcuların yetişeceği, ilçemizi, ilimizi ve ülkemizi gururlandıracak başarıların elde edileceği bu önemli talebe öncülük etmelerini bekliyoruz. Ayrıca şehrimizin tüm dinamiklerini, sivil toplum kuruluşlarını bu projemizi desteklemeye davet ediyoruz. Spor dostluk ve kardeşliktir.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817