MHP KÖRFEZ KUR’AN OKUTTU
 İlçe Teşkilat binasında toplanan parti yönetimi ve partililer, Belediye Meclis Üyesi Eyüp Öztürk’ün okuduğu Kur’an Tilavetini dinlediler. Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve şehitler için okunan Kur’an dan sonra da, İlçe Başkan yardımcısı olan Zeynep Ün’e, Eyüp Öztürk tarafından Kur’an hediye edildi.

İlkçe Başkanı Zeki Gürsu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın coşkuyla kutlanamadığını ama parti olarak ellerinden gelen imkanlarla Cumhuriyet için hizmet eden ve bu ülke için canlarını verenleri en iyi şekilde anacaklarını, bırakılan emanete de sahip çıkılacağını söyledi.

Teşkilatta okunan Kur’an dan sonra partili bayanlar, Milletvekili adayı Dicle Akın ile belirlenen evlere ziyaretler yaptılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817