MHP KÖRFEZ MAHALLE ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Bir erken seçim açıklaması halinde hazırlıksız yakalanmamak için tedbirli hareket eden İlçe Başkanı Zeki Gürsu, İlçe yönetimi ve belediye meclis üyeleri çalışmalara hız verdiler. Bu amaçla yapılan yönetim kurulu toplantısında, mahallelerde ve köylerdeki çalışmalar gözden geçirildi.

İlçe Başkanı Zeki Gürsu, yönetim ve üyeler olarak kazanmaya odaklandıklarını, yerel seçimlerde çıkartılacak çok iyi bir adayla seçimi kesin olarak alacaklarına inandıklarını söyledi. İlk hedef olarak belediye başkanlığını kazanmayı, daha sonra da genel seçimlerde de ses getirecek oranda oyları arttıracaklarını ifade eden Gürsu, ‘’Halkımız, MHP’nin yaşanan olaylar karşısındaki duruşunu takdir ediyor ve MHP’ye olan ihtiyacın bilincinde. Bu atmosferin sandığa da yansıyacağını hep birlikte göreceğiz. Ev ev dolaşarak bunu halkımıza tekrar hatırlatarak, oylarını isteyeceğiz. Buna yönelik çalışmalarımızı hızlandırdık’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817