MHP KÖRFEZ ŞEHİTLER İÇİN KUR’AN OKUTTU
 İlçe Teşkilat binasında düzenlenen etkinliğe, İl Başkanı Aydın Ünlü ve il yöneticileri de katıldılar. MHP Körfez Belediye Meclis Üyesi Eyüp Öztürk tarafından okunan Kur’anın ardından şehitler için dualar edildi ve ikram yapıldı. Kur’an okumaya MHP Körfez Belediye Meclis Üyeleri de katıldılar.

Etkinlikten sonra bir açıklama yapan İl Başkanı Aydın Ünlü, terörün kalemini kırdıklarını sözünü tekrarlayarak, ‘’MHP’nin gündemi artık partide neler olduğu değil, ülkede yaşanan terördür. Ankara’nın göbeğinde terör yaşanıyor, şehitlerimiz var, istifa eden yok, yas ilan edilmiyor, eğlence programları devam ediyor. Bu ülkenin umudu biziz, tek yumruk olmuş Ülkücü camiasına ihtiyaç var. Halk en sonunda önümüze geçecek ve kolumuzdan tutarak, gelin bu ülkeyi kurtarın diyecek. Ankara’da ki olay, kalbe yapılan by-pas gibidir, ehil yöneticilere ihtiyaç var’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817