banner2779
banner2752
banner2750

MHP KÖRFEZ SOKAĞA TAŞTI

Aday adaylarına destek için 4 ayrı koldan gelen kalabalık Tuğrul Caddesi’ni doldurdu. Kalabalığı gören Körfez Belediye Başkan adayı Azmi Cihat Hatipoğlu, “Bu kalabalığı görünce seçimi kazandığımıza inandım, zafere ulaşmak için Azmimiz var” dedi.

Aday adaylık başvurusu için düzenlenen açık hava konuşmaları partinin Güney Mahallesi Tuğrul Caddesi’nde, teşkilat binası önünde gerçekleşti. Aday adayları kalabalık destekçi gurupları ile 4 ayrı koldan yürüyerek, meşalelerle geldiler ve sloganlarla partiye olan desteklerini gösterdiler. Kaldırıma kurulan kürsüye 7 meclis üyesi aday adayı sırayla çıkarak kendilerini tanıttılar. Aday adaylarının kısa konuşmalarından sonra İlçe Başkanı Zeki Gürsu kürsüye çıktı ve konuşmasında, “Bu soğuk havaya rağmen destek için burada toplanan kalabalık zafere olan inancın göstergesidir.  Bu akşam meclis üyesi adaylarımızın bir bölümünün kabulünü ve Esentepe Mahalle Başkanının atamasını gerçekleştireceğiz” dedi.

“Kazanmaya Azmimiz var”

MHP Körfez Belediye Başkan adayı Azmi Cihat Hatipoğlu kürsüye çıktığında artık kendi adıyla eşleşen sloganı ile alkışlandı. Kalabalığın, “Kazanmaya Azmimiz var” sloganı eşliğinde konuşan Azmi Cihat Hatipoğlu, “Önce seçimi kazanıp, daha sonra Körfez’i hep birlikte yöneteceğiz. Bu akşam aday kabul töreni yapıyoruz ama buraya toplanan kalabalığı görünce seçimi kazanacağımızı anladım. Yolsuzluk yapmayacağız, taraf tutmayacağız, kazanmaya hepimizin Azmi var, Azminize sahip çıkın” şeklinde konuştu.

Konuşmalarla birlikte kürsüye çağrılan Belediye Meclis Üyesi aday adayları Ertam Peker, Ahmet Topuz, İlhan Kansoy, Kadir Demirel, Volkan Özmen, Eraslan Çınar ve Zülelşah Ünsal kendilerini tanıttılar. İlçe Başkanı Zeki Gürsu ve Belediye Başkan adayı Azmi Cihat Hatipoğlu, Esentepe Mahalle Başkanı olarak atanan Ali Osman Polat’ın yetki belgesini teslim ettiler.

Sokakta gerçekleşen bu tören sonrasında da aday adayları ilçe binasında dosyalarını İlçe Başkanı Zeki Gürsu’ya teslim ettiler ve kısa özgeçmişlerini anlatarak, yeniden tanıtım yaptılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751