MHP Körfez, Ülkü Ocağı’na Daire almak için kolları sıvadı
 MHP Körfez İlçe Başkanlığı, Ülkü Ocakları Körfez Şubesi’ni kiradan kurtarmak için kolları sıvadı. ‘’Bir tuğlada sen koy’’ adıyla başlatılan kampanya, ocakta okunan Kur’an tilaveti ve dualar ile başlangıç yaptı.

Ülkü Ocakları Körfez Şubesi’nde yapılan Kur’an okumaya, MHP İlçe Başkanı Zeki Gürsu, ilçe yöneticileri, Ülkü Ocağı Körfez Başkanı Murat Keleş ve ocak üyesi gençler katıldı. MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, ilde ocağın bina sorununun çözüldüğünü, Körfez’de de Tütünçiftlik’te yer alan ocağın yakında kiradan kurtarılması için kolları sıvadıklarını söyledi. Gürsu, bu amaçla hesap açıldığını ve toplanacak paranın yanı sıra düzenlenecek etkinliklerle de kısa zamanda gereken miktarın temin edilerek ocağın kiradan kurtarılacağını söyledi.

Kur’an okunarak yapılan dualarla başlatılan kampanya için, Ziraat Bankası Körfez Şubesi 56344972-5003 nolu hesabın açıldığı ve yardımların kabul edilmeye başlandığı belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817