MHP Körfez’de 404 delege Oy kullanacak.
 MHP Körfez İlçe Genel Kurulu 26 Mart’ta gerçekleşecek. Kongrede, 404 delegenin oylarıyla İlçe Başkanı ve yeni yönetimi belirlenecek.

İlçe Başkanı Zeki Gürsu, delege listesini tamamladıklarını ve kongreye hazır olduklarını söyledi. Gürsu, kendileri için referandumun ön planda olduğunu da sözlerine ekleyerek, ‘’Ülke olarak zor dönemden geçiyoruz. Önceliğimiz, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda referandum için çalışmaktır. Bu doğrultuda faaliyetlerimiz devam ediyor.  10 Mart Cuma günü, Cuma Namazı’nın ardından Tütünçiftlik Güney Mahallesi’nde SKM merkezini açacağız. Bina giydirmeleri ve toplantılarımız devam ediyor’’ dedi.

Genel Kurul ile MHP Körfez İlçe’nin 37 kişlilik yönetim kurulu ve 58 kişilik İl Delege listesi seçilecek. Kongrede, 400 delege ile Belediye Meclis Üyelerinden oluşan 4 ilçe tabii delegesi oy kullanacak. Meclis Üyesi ve Gurup Sözcüsü Vahit Eryılmaz, İl Tabi Delegesi olduğu için il de oy kullanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817