banner2779
banner2752
banner2750

Mhp Körfez'de deprem...
İSTİFALARDAN HABERİM VAR
Körfez ilçe'den 18 yönetim kurulu arkadaşımız istifa etmiştir. Bu istifalar benimle beraber yapılan bir istişare neticesi'nde yapılmıştır. Amacımız önümüzdeki yerel seçimler de daha aktif olmaktır. Bu sebeple istifalar gerçekleşmiştir. İstifa eden arkadaşlarımızda bu şartlar altında istifa etmiştir"dedi.

HER GÖREVE HAZIRIM
MHP Körfez ilçe teşkilatı'nın yeniden yapılandırdıktan sonra ilçe başkanı olarak görevimin başında olup olmayacağıma merkez karar verecek. Yönetim kurulum ve bendeniz partimizdeyiz ve partimizin vereceği her görev'de ve her talimatta çalışacağız dedi.
Körfez İlçe'de bir yıldır MHP körfez ilçe başkanlığı görevini yapan ve bugün 18 yönetim kurulu üyesi'nin istifası'nın ardından gazetemize MHP körfez ilçe başkanlığı yönetim kurulu'nun düştüğünü ifade eden Günen ortak karar olarak bu gelişmenin yaşandığını söyledi. Günen yeni kurulacak olan ilçe yönetimin başında olmayacağını açıklayarak gazetemize neden olmayacağını ve bundan sonra'ki süreçte ki gelişmeleride açıkladı.

GÜNEN'' MHP'DEN ADAY ADAYIYIM
2014 Yerel seçimleri için partimize şu dakika itibari ile resmi bir aday adaylık açıklaması yoktur. Eski ilçe başkanı Yağız Öztürk Günen olarak size açıklıyorum. MHP Körfez ilçe belediye başkan aday adayıyım dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751