banner2779
banner2752
banner2750

MHP Körfez’de hareketli günler Devam ediyor.
 MHP Körfez’de seçim yaklaştıkça hareket oranı da yükselmeye başladı. İlimtepe Mahallesi’nde seçim merkezi açan ilçe teşkilatı, mahalle temsilcilerini atadı. Aynı gün açılış yapan ilçe teşkilatı, bir aday adayı ile daha tanıştı ve bir de yeni üye kaydı yaptı.

MHP Körfez İlçe’nin, İlimtepe Mahallesi’nde hazırlanan seçim merkezinin açılışına kalabalık partili gurubu katıldı. Milletvekili aday adayları ve parti yöneticileri, merkezin açılışını yaptıktan sonra, mahalle başkanı ve sorumlusu olarak görevlendirilen Hasan Sofoğlu ve Alperen Akyürek’e yetki belgeleri ile seçmen çalışma listelerini teslim ettiler. Seçim Merkezi’nin açılışını İlçe Başkanı Zeki Gürsu ve Milletvekili aday adayları birlikte yaptılar.

Ankara’dan katılım

Seçim Merkezi açılışı yapan İlçe yönetimi ve aday adayları, Ankara’dan baş vuru yaparak Kocaeli’den aday adayı olan Tahsin Cabak ile tanıştılar. 1959 Ardahan Göle doğumlu olan Tahsin Cabak, İstanbul ve İzmir Polis Okulu Siyasi Eğitimi ve Ankara Polis Merkezi Siyasi Parti ve Dernekler Eğitim’i görevlerinde çalışıp, 2002 yılında Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Siyasi Şube’den emekli olmuş. Körfez’de de bir süre görev yaptığını belirten Tahsin Cabak, evli ve 2 çocuk babası. Genel Merkeze başvurarak, MHP Kocaeli’nin 33. Aday adayı olan Tahsin Cabak, ilk olarak açılışta partililerle tanışarak çalışmalara katıldı.

Hacı Osman’dan katılım

Hareketli günler yaşayan MHP Körfez’e bir de yeni üye katılımı gerçekleşti. Kendi isteği ile yönlendirme olmadan partiye gelen Özay Çetin adlı genç, partiye üye oldu. Üye kaydını dolduran Özay Çetin’e, parti rozetini İlkçe Başkanı Zeki Gürsu taktı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751