banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

MHP KÖRFEZ’DE İLÇE BAŞKANLARI KENETLENDİ
 MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu’nun çağrısı ile toplanan ve seçim çalışmaları için el ele veren görev yapmış eski ilçe başkanları, verilecek göreve hazır olduklarını ifade ederek, ilçede toplanıp, istişare toplantısı yaptılar. İstişare toplantısına, İlçe Başkanı Zeki Gürsu, daha önceki dönemlerde görev almış eski ilçe Başkanları Salih Kurtbaş, Ahmet Mercan ve İdris Türkten, kesinlikle kırgınlık ve dargınlık olmadığı mesajını vererek, seçimden zaferle çıkmak için birlikte olduklarını vurguladılar.

Salih Kurtbaş

Görev almış eski İlçe başkanlarından Salih Kurtbaş, ‘’Önümüzdeki seçimler için istişare yapmak üzere toplandık. Seçimi başarıyla tamamlamak için yapılması gereken ne varsa yapacağız ve birlikte çalışacağız. Bismillah diyerek çalışmaları başlattık ve il, ilçe teşkilatının vereceği görevi yapmaya hazır olduğumuzu söyledik’’ dedi.

Ahmet Mercan

Körfez ilçe eski Başkanlarından Ahmet Mercan’da birlik mesajı vererek, ‘’İlçe başkanının daveti üzerine seçimler nedeniyle bir araya geldik. Teşkilatımızın vereceği her türlü göreve hazırız. Burada istişare yapıp, çalışmaları belirleyerek, AKP’nin oylarının düşmesi ve partimizin oylarının artması için birlikte çalışacağız. Üzerimize düşen her türlü görevi yapmaya hazırız. Genel Merkezin çizeceği çizgide, teşkilatın vereceği görevleri yapacağız. Eski, yeni, küskün, dargın yok, hepimiz teşkilatın yanında olacağız. Küskünlük yok, birlik var ve şu anda buradayız. Körfez halkı bu defalık ta olsa sesimize kulak versin. Akan kanın durması için MHP’ye destek verilmesi gerekiyor, talebimiz budur’’ dedi.

İdris Türkten

Eski İlçe Başkanlarından İdris Türkten ise verdiği mesajda, ‘’Teşkilatımızın emrindeyiz. Nefesimizin yettiği yere kadar çalışacağız. Başımızdaki Emperyalist yönetimin defolup gitmesini istiyoruz. Yıllardır Ortadoğu’da Müslüman kanı döken Amerikan askerleri için dua eden Cumhurbaşkanı’nı istemiyoruz. Seçimlerde iyi bir sonuç alacağımıza inanıyorum’’ dedi.

Zeki Gürsu

MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, bu birlik ve beraberlik mesajları sonrasında, başarıyı yakalayacaklarına inancının tam olduğunu ifade ederek, ‘’Seçim sürecini, eski ve yeni ilçe başkanları ve yönetimler olarak birlikte sürdüreceğiz. Onların vereceği fikirleri önemseyip, gereken çalışmaları birlikte yapacağız. Eli kanlı iktidarın yönetiminden dolayı AKP’den, MHP’ye büyük ölçüde teveccüh var ve devam ediyor’’ dedi.

Başkanların istişare toplantısına başlamasından önce, Kuzey Mahallesi sorumlusu Serdar Kökçam’a, İdris Türkten ve Salih Kurtbaş teşekkür plaketi verdi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826