MHP KÖRFEZ’DE KAN DEĞİŞİMİ
 MHP Körfez İlçe’de, ağır seçim yorgunluğundan sonra, yeni seçim dönemi hazırlıklarına başlayan İlçe Başkanı Zeki Gürsu, Kadın Kolları Başkanı’nı değiştirdi.

Yapılan değişiklikle yorulduğu için izin isteyen Medine Kivisoğlu’nun yerine Sema Kanbur atandı. İlçe Başkanı Zeki Gürsu, seçimlerden sonra çalışmaya devam eden, gençlik ve kadın kolları ile seçmenleri ziyaret eden tek parti olduklarını ve seçmene verilen değerin asla azalmayacağını söyleyerek, ‘’Bakın diğer partilerde hep çalıştıklarını söylüyor ama gerçek başka. Yakaladığımız başları çizgisin arttırmak için hiç ara vermeden çalışmalara devam ediyoruz. Partimizin kapısı hep açık olacak’’ dedi.

Yapılan görev değişikliği ile MHP Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Medine Kivisoğlu’nun yerine, Körfez Belediye Meclis Üyesi  Ali Kanbur’un eşi Sema Kanbur atandı.

MHP Körfez İlçe Kadın Kolları yeni Başkanı Sema Kanbur, 1967 Hendek doğumlu. Yıldız Üniversitesi KMYO Muhasebe Bölüğmü mezunu, evli ve 2 çocuk annesi.Sema Kanbur, yerel seçimler sürecinde kadın kolları Başkan Yardımcısı’ydı. Sema Kanbur, görevi devraldığı Medine Kivisoğlu’na çalışmalarından dolayı teşekkür ettiğini söyleyerek, ‘’Cumhurbaşkanlığı ve genel seçim sürecin de bayanlar olarak MHP’nin büyük başarılara imza atması için çalışacağız’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817