MHP Körfez'de protesto yürüyüşü yaptı
 MHP Körfez İlçe Yönetimi, İzmir Ege Üniversitesi'nde çıkan kavgada öldürülen Fırat Yılmaz Çakıroğlu için  protesto yürüyüşü düzenledi. Polisin geniş önlem aldığı yürüyüş sırasında, HADEP Körfez İlçe Binası önünde kısa süreli gerginlik yaşandı. Polisin taşkınlığa izin vermediği, partililerinde sağ duyulu davrandığı yürüyüş olaysız bitti.

MHP Körfez İlçe Yönetimi, çıkan kavgada ölen Fırat Yılmaz Çakıroğlu için, Yatsı Namazı'ndan sonra Mevlid'i Şerif okutuldu. Partinin Esentepe Seçim Bürosu'nda okunan Kuran'a, İlçe Başkanı Zeki Gürsu, Körfez eski Belediye Başkanı Erhan Yenilmez, Milletvekili aday adayı Ayhan Arpacı, Ülkü Ocakları Başkanı Murat Keleş, Meclis Üyeleri, parti yönetimi ve yaklaşık 300 kişi katıldı. Zeki Gürsu yaptığı konuşmada, şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu için Kur'an okuttuklarını söyledi.

Daha sonra toplanan kalabalık, büyük bir Türk Bayrağı açarak Esentepe Hamit Kaplan Caddesi'nden yürümeye başladılar. Bayanların da yer aldığı yürüyüş, Esentepe Caddesi'nde devam etti ve Ağadere Caddesi'nden, Tütünçiftlik Viyadük altında devam ederek Tuğrul Caddesi'nde parti binası önünde sona erdi. Kalabalığın taşkınlık yapması ya da bir saldırı ihtimaline karşılık polis geniş güvenlik önlemi aldı. Kalabalığın Tuğrul Caddesi Petrolcüler İş Hanı'nda yer alan Hadep binası önünde kısa süreli durduğu sırada, polis taşkınlığa izin vermedi ve partililerin de sağ duyulu davranmasıyla protesto yürüyüşü olaysız bitti.

Sloganlar atarak yürüyen gurup, ''Aponun piçleri, yıldıramaz bizleri'', ''Ülkücüler burada, dantelliler nerede'' şeklinde bağırdılar. Yürüyüş Ülkü Ocakları önünde biterken, burada bir konuşma yapan İlçe Başkanı Zeki Gürsu, soğuk havada yürüyen partililere ve vat6andaşlara teşekkür ettikten sonra, ''Kimse biz, sindiremez, sabrımızı taşırmasınlar. Bu olanların tek suçlusu hükümettir. Ama bekledikleri gibi bizi sokaklara dökemeyecekler, fakat daha fazla da sabrımızı zorlamasınlar'' dedi. Burada yaptırılan Ülkücü yemininden sonra kalabalık dağıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817