MHP KÖRFEZ’DE SAFFET’LE GÖVDE  GÖSTERİSİ YAPTI
 MHP Körfez İlçe’de Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Saffet sancaklı ile ilçe turu atarak gövde gösterisi yaptı.

Saffet sancaklı, Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu ve Körfez adayı Salih Şirin ile belediye meclis üyeleri ve partinin il ilçe yöneticileri ilk olarak Tütünçiftlik’te mahalle muhtarlarını ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında Güney Mahallesi Muhtarı Yakup Koçver’le sohbet eden Sancaklı, askıya çıkan seçmen listeleri ile ilgili sorular sordu. Sancaklı , özellikle listede ismi olmayan ve ya bir başka mahallede kayıtlı olan seçmenlerin durumu  ile ilgili sorular sorarak muhtarı adeta sınavdan geçirdi.

Kalabalık MHP grubu daha sonra da Barbaros Mahallesi Muhtarı Ramazan Gündoğdu’yu makamında ziyaret etti. Burada da akrabası AKP’den meclis üyesi adayı olan Gündoğdu ile ilginç diyaloglar yaşandı. Sancaklı buradaki konuşmasında, ‘^’AKP’ye gönül verdiğini söyleyen insanlar, daha önce olduğu gibi yolsuzluk, haksızlık yapmıyorlar o nedenle destekliyoruz diyemiyorlar. Gün geçtikçe bu  parti desteğini ve inandırıcılığını kaybediyor’’ dedi. Muhtar Gündoğdu’da, bu seçimde siyasi partilere değil kişilere oy vereceklerini söyleyerek, ‘’Biz adam gibi adam arayıp, ona oy vereceğiz. Recep Salih Şirin’in sabah namazına gittiğini söylediğimde inanmıyorlardı. Oysa ben adaylıktan önce de sonra da her sabah namazına gittiğini biliyorum’’ dedi.

MHP Gurubu daha sonra Yeni Yalı Mahallesi’nde kahvehane , dernek ve vatandaş ziyaretine katıldı. Ziyaretler Tütünçiftlik, Yarımca ve Kairazlıyalı’da devam etti. Ziyaretler sırasında partiye karşı ilginin artmış olması MHP heyetini sevindirdi. 




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817