banner2779
banner2752
banner2750

MHP. Körfezde Salona Sığmadı.!

İFTARA KATILIM ÇOK YOĞUN OLDU.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Körfez İlçe Teşkilatı dün akşam büyük ve görkemli bir programa ev sahipliği yaptı. İlçe başkanı Zeki Gürsu ve yönetiminin ev sahipliğinde, Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleşen iftar organizasyonuna partililer, mahalle teşkilatları ve kent protokolü de ilgi gösterdi. Ayrıca teşkilatın görkemli iftarına genel merkez düzeyinde de katılım sağlandı. İftarın düzenlendiği salon adeta tıklım tıklım dolarken, salonda yer kalmaması nedeniyle kültür merkezinin giriş kısmına da masalar çekildi.

PROTOKOL AKINI VARDI

Bu arada düzenlenen iftar organizasyonunda; MHP MYK Üyesi Murat Kotka, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP İl Başkanı Av. Yunus Emre Kurt, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, belediye başkan yardımcıları; İbrahim Çırpan ve Faruk Denli, AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir, MHP Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Babuccu, sendika başkanları, eğitimciler, siyasi parti temsilcileri, STK yöneticileri, daire müdürleri, Kocaeli iş dünyasının temsilcileri, muhtarlar; ülkü ocaklarının yöneticileri, muhtarlar ve çok sayıda davetli hazır buundu.

GÜRSU ÇOK MUTLU OLDU

Programın açılışında konuşan MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, “Pandemi dolayısıyla iki yıldır düzenleyemediğimiz bu geleneksel iftar organizasyonlarımıza yeniden başladık. Böylesine görkemli bir ortamdı teşkilat mensuplarımızla, Cumhur İttifakı bileşenlerimizle, STK temsilcilerimizle ve dostlarımızla bir araya gelmekten dolayı büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

“2023 YILI ÇOK ÖNEMLİ”

Daha sonra söz alan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ise 2023 yılında yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerine sözü getirdi. Söğüt, “Cumhur İttifakı olarak yapacak çok işimiz var. 2023 yılı Türkiye için büyük bir kapının açılacağı bir tarih olacak. O döneme kadar çok çalışıp ittifak olarak iktidarımızı birlikte sürdüreceğiz” diye konuştu.

“NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE”

MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt ise konuşmasında, “Türk milleti, 100 yıl önce büyük bir kurtuluş savaşı vermiş, ardından cumhuriyeti ilan etmiş ve 10 yıl sonrasında ise uçak fabrikası kurabilmiş, kudretli, dirayetli bir millettir” derken, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı da “Ramazan ayında fazla gerilime gerek yok. O yüzden fazla konuşmayacağım. Ancak 2023 yılında devleti elbette birilerine bırakacak değiliz. Sözlerimi duyduğum en güzel söz ile bitiriyorum; ne mutlu türküm diyene” dedi ve konuşmasını sonlandırdı.

İFTAR SONRASINDA

TÜRK KAHVESİ’NE

MHP MYK Üyesi Murat Kotra da konuşmasında partilileri ve konukları selamladı. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği konuşmaların ardından MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, programa katılan protokol mensuplarına ayrı ayrı plaket takdiminde bulundu. Salondaki coşkulu kalabalık, MHP’nin Körfez’deki ilçe yöneticilerini fazlasıyla mutlu etti. Partili heyet yapılan iftarın ardından ilçenin nezih mekanlarından Türk Kahvesi’ne geçerek çay eşliğinde sohbet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751