banner2779
banner2752
banner2750

MHP Körfez’de yeni Üye katılımı
 MHP Körfez’de, yaklaşan Genel seçim öncesinde katılımlar ve yeni üye kayıtları da hızlanmaya başladı. Gerçekleşen katılım ile çeşitli mahallelerden partiye 11 kişi katıldı ve üye kaydı yaptılar.

MHP Körfez İlçe Teşkilat binasında gerçekleşen üye kabulünde, Yarımca Mimar Sinan, Hacı Osman ve Atalar Mahallelerinden Emrah İlter, Eyüp İpek, Sare Kaya, Emre İlter, Çiğdem Aslan, Mutlu Doğanay İlter, Nagihan İlter, Cemil İlter, Levent Ucuz, Ceyda Kara, Fatma Ucuz, Ferdi Özgül ve Koray Aslan formlarını doldurdular ve rozet takıldı.

Yeni üyelere rozetleri İlçe Başkanı Zeki Gürsu, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Gümüş ve ilçe yöneticileri tarafından takılırken, ilk derste partide verildi. MHP Körfez İlçe Başkanı zeki Gürsu, üye kabulünden sonra yaptığı konuşmada, ‘’Bizim hesabımız ülkeyi bölmeye çalışanlarla. Şu anda yaşananlar kardeş kavgası değil, Türkiye’yi bölenlerle mücadele kavgasıdır’’ dedi.

Daha sonra, üye olan Emrah İlter’e Atalar mahallesi mahalle başkanlığı görevi ve yetki belgesi İlçe Başkanı Zeki Gürsu tarafından teslim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751