MHP Körfez’den Dev İstişare Toplantısı

İlçe başkanı Zeki Gürsu’nun ev sahipliğindeki toplantıya partililerin yanı sıra STK temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar adeta akın etti. Gösterilen yoğun ilgi parti yönetimini sevindirdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Kocaeli genelindeki teşkilat programlarına devam ediyor. Son olarak dün Körfez ilçede yeni bir program tertipledi ve ilçedeki sivil toplum kuruluşları ve muhtarları, Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde verilen kahvaltılı buluşmada ağırladı. MHP İl Başkanı Av. Yunus Emre Kurt ve Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu’nun ev sahipliğindeki programa; MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, MYK üyeleri Musa Küçük, Burhan Coşkun, Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, MHP’li yöneticiler, STK temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

TOPLANTININ AMAÇLARINI ANLATTI

Toplantıda ilk olarak konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, toplantının iki amacının olduğunu, birincisi ülkenin içinde bulunduğu siyaset dönemi ve ikincisinin de iletilmek istenen soru ve beklentilerin olduğunu dile getirdi. MHP olarak 53 yıldır siyasette olduklarını belirten Yıldız, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“PANDEMİNİN ETKİLERİ SÜRÜYOR”

“Bu dönemde hepimizin çok çileli zamanlarımız oldu. MHP sağından solundan çekiştirerek küçültmek mümkün değildir. Biz hiç pazarlık yapmadık. Cumhur İttifakı da pazarlıklarla kurulmadı. 6’lı masadan bir şey çıkmaz. Başta CHP artık Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu parti değil. Hayat pahalılığı var, fakat tüm dünyanın etkilendiği bir pandemi süreci oldu. Medeni ülkeler birbirinin maskesini çaldı. Bizim sağlık sistemimiz ise bir başarı öyküsü yazdı”.

“İKİ TARAFLI SEÇİM OLACAK”

Daha sonra konuşan MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı da seçimlere daha zamanın olmasına rağmen siyasetin ısındığını söyledi ve iki ittifaklı bir seçime gireceklerini söyledi. Sancaklı, “Taraflardan biri Cumhur İttifakı, diğeri ise zillet ittifakıdır. Yaklaşık bir yıldır döviz kurları ve bunun tetiklediği hayat pahalılığı halkımızı zorladı. Başkanlık sistemi sayesinde hemen kararlar alınarak yardımlar yapılmaya başlandı.

“BİZLER VATAN NÖBETİNDEYİZ”

Bu yük milletimizin üzerinden alınacak. Cumhur İttifakı seçim ittifakı değildir. 15 Temmuz’dan sonra ortaya bir beka meselesi çıktı. Ukrayna savaşında herkes ailelerini ne yaptığını bilmeden başka ülkelerin sınırlarına bıraktı, beka meselesi işte budur. Biz ülkücüler olarak vatan nöbetindeyiz.

KILIÇDAROĞLU’NA ÇATTI!

Cumhur İttifakı ne yaptı diyorlar… 15 Temmuz sonrasında görevinden alınanlar oldu, 40 gün sonra zeytin dalı harekatı yapıldı. 6 senede 35 bin hain yok edilmiş. Karabağ bizim acımızdı, gidip 30 günde aldık. Kuzey Kıbrıs davası var. Orada kapalı Maraş’ı yeniden açtık. Ayasofya’nın açılmasından bile rahatsız olan bir muhalefetten söz ediyoruz. Kemal Kılıçdaroğlu her konuşmasında, göreve gelmesi durumunda Osman Kavala’yı ve Selahattin Demirtaş’ı serbest bırakacağını söylüyor. Kemal Bey, sen oraya hiç gelemeyeceksin ve hiçbir şey yapmayacaksın. Kocaeli teşkilatımız çok iyi ve sıkı çalışıyor. Genel başkanımıza da sözümü verdim, bu teşkilatlar kent tarihinin en yüksek oyunu alacak” dedi.

“BAHÇELİ MİLLETİN MESAJINI İYİ ANLADI”

MHP MYK Üyesi Doç. Burhan Coşkun da konuşmasında 15 Temmuz gecesinde genel başkanlarının dosta ve düşmana korku verdiğini dile getirdi. Bahçeli’nin Yenikapı mitinginden bir mesaj aldığını kaydeden Coşkun, şöyle konuştu: “Genel başkanımız milletin bu mesajını çok net anladı. Türk milleti artık önce ülkem diyerek siyaset yapmaya başladı. Liderimiz günübirlik siyaset yapmıyor. 2023 seçimlerinde var gücümüzle çalışıp, bir olacağız. Kocaeli’de en yüksek oy desteğini vereceğiz”.

“AKŞENER LİDERLİĞİNDE MHP’YE OPERASYON ÇEKTİLER”

Bir diğer MYK Üyesi Musa Küçük de 15 Temmuz’dan önce partilerinin küresel bir operasyon ile karşı karşıya bırakıldığını dile getirdi. Bu operasyonun Meral Akşener öncülüğünde yapıldığını dile getiren Küçük, “Bunu saklamanın bir anlamı yok. Fakat bazı arkadaşlarımız bunu görmezden geldi ve parti kurma çalışmalarına katıldılar. Yazıklar olsun. Biz gönüllü ajanlara göz yummayacağız. Türkiye, Türk milliyetçilerinin hayal ettiği yere gidiyor. Biz partimizin arkasındayız” diye konuştu.

BAŞKAN SÖĞÜT DE KONUŞTU

MHP’nin düzenlediği toplantıya Cumhur İttifakı’ndaki ortakları AK Partili yöneticiler de katıldı. Körfez Belediyesi’nin AK Partili başkanı Şener Söğüt de toplantıda konuştu ve çeşitli değerlendirmelerde bulundu. “2023’te zafer kazanacağız” diyerek sözlerine başlayan Başkan Söğüt, “Cumhur İttifakı bu ülkenin geleceğidir. Tek hedefimiz var, büyük ve güçlü Türkiye’yi kurmak. Bunun için öncelikle terörü bitirmeli ve ekonomik savaşı da kazanmalıyız. Bu savaşı da Cumhur İttifakı birliktelikle verecektir. Türkiye’nin önünün açılması için 2023 seçimlerini kazanmalıyız. Bu zamana kadar altyapıdan üst yapıya kadar birçok hizmet yaptık. Şimdi bu çalışmalarımız çok şükür bitiyor. Ekonomik nedenlerden kimsenin girmediği ihaleleri şimdi tek tek yapıyoruz. Millet Bahçesi için ihalemizi eylül ayında yapacağız” açıklamasında bulundu.

“ÜLKÜCÜLERİN HAYALİ GERÇEK OLACAK”

Toplantının final konuşmasını ise MHP Kocaeli İl Başkanı Av. Yunus Emre Kurt yaptı. Konuşmasında Türkiye gibi bir ülkede yaşamamın bedelleri olduğunun altını çizen il başkanı Kurt, şöyle konuştu: “Türkiye bu bedeli ayağında çalıkla nasıl ödediyse, 2023 seçimlerinde de yine aynı fedakarlığı yapacak ve zaferi bir kez daha kazanacaktır. Biz biliyoruz ki MHP ne kadar güçlü olursa Türkiye o kadar güçlenir. Kocaeli’de 2023 seçim anına kadar tüm ülkücülerin hayallerini gerçekleştireceğiz”.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817