MHP Körfez’den, “Oyum MHP’ye”  Çalışması

Tütünçiftlik Sahilde kurulan stand da, vatandaşlara Türk Bayrağı ve Saffet Sancaklı tişörtleri dağıtılırken, 24 Haziran seçimlerinde de destek istendi.

Saffet Sancaklı ve Zeki Gürsu, çalışmalar kapsamında sahilde vatandaşlarla selamlaşıp, seçim çalışmalarını anlatarak, 24 Haziran seçimlerinin önemini dile getirip, destek istediler.

Çalışmalar sırasında bazı aileler partiye üye olmak istediklerini söylediler. Bunun üzerine de notları alınan aileler partiye üyelik için davet edildiler.

Çalışmaların çok verimli olduğunu belirten İlçe Başkanı Zeki Gürsu, beklenenin üzerinde vatandaştan üyelik talebi aldıklarını söyledi.

MHP ekibi, daha sonra da Esentepe Mahallesi’nde kıl çadır da gençlerle sohbet toplantısı yaptılar. Bu toplantıda da Saffet Sancaklı gençlerin sorularına cevap vererek, gelecek için destek vermelerini istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817