MHP Körfez’in Kalabalığı  Artıyor

Meclis üyesi aday adaylarının da tanıtımını yapmaya başlayan ve halkın kabul edeceği isimleri siyasete sunan Zeki Gürsu, Kocaeli Malatyalılar Derneği’ne kalabalık bir gurupla katıldı ve burada da aynı şekilde ilgi gördü.

Zeki Gürsu, Kocaeli Malatyalılar Derneği Başkanı Mehmet Haskul ve kahvaltıya kalabalık olarak katılan yönetimiyle birlikte sohbet dolu bir gün geçirdiler. Sohbette seçim çalışmaları konuşuldu yapılacak çalışmalar, Derince’nin konumu hakkında konuşuldu.

101. yılını kutladı

Teşkilatçı yapısı ve Ülkücülüğe düşkünlüğü ile tanınan İlçe Başkanı Zeki Gürsu, 101 doğum yılı olan Rahmetli Genel Başkan Alparslan Türkeş’i de unutmadı.

Sosyal paylaşım sitesinden paylaştığın resimlerle doğum gününü kutlayan Zeki Gürsu lidere bağlılığın da güzel bir örneğini yaşattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817