MHP KÖRFEZ’İN KEYFİ YERİNDE
 Seçimlere 10 gün kala, çalışmalardaki tempoyu arttıran Körfez Teşkilatının keyfine diyecek yok. Yaptıkları çalışmalardan iyi sonuçlar ve izlenimler alarak ayrılan İlçe Başkanı Zeki Gürsu ve yönetimi, evlerde yapılan çalışmaların kendilerini zafere götüreceğini söyledi. Çalışmalardaki enerjiyi korumak için fırsat bulunca halı sahaya da koşan Körfez teşkilatının keyfi tam anlamıyla yerinde.

Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, en yoğun tempo ile çalıştıklarını ifade ederek, ‘’Hedefimiz ilçedeki her eve uğramaktı, neredeyse bunu başardık ve bazı yerlerde ikinci turlara geçtik. Kapılarınız çaldığımız insanlar bizi güler yüzle karşılıyor ve çoğunlukla da destek vereceklerini belirtiyorlar. Ev ziyaretlerinde kesinlikle diğer partiler gibi nokta ziyareti yapmıyoruz. Mahalleyi seçip, daha sonra ekip olarak dağılıyor ve her kapıyı çalmaya özen gösteriyoruz. Daha önce, seçimlerde kapıların açılmadığı, açılınca da eleştiri yapıldığı olurdu. Şimdi her kapı açılıyor, dürüstçe bize oy vermeyeceğini söyleyenler bile başarı diliyorlar. Bu çok önemli bir gelişme ve çalışma şevkimizi arttırıyor.

Milletvekili adayı Ahmet Yeşil ile birlikte Kuzey Mahallesi’ni ziyaret eden Zeki Gürsu ve partililer, burada gördükleri ilgiden de çok memnun kaldılar. Esnaf ve vatandaş ziyareti yapan ilçe teşkilatı, partinin seçim beyannamesini ve aday bilgilerini içeren broşürleri her eve dağıttılar. Çalışmalar sonrasında enerjileri tükenmeyen MHP teşkilatı, daha sonra da akşamleyin halı sahaya inerek, spor yapıp, bir sonraki gün için hazırlandılar. Çalışmalarda ve sahadaki beraberlik, neşe diğer siyasi partileri kıskandıracak ölçüdeydi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817