banner2779
banner2752
banner2750

MHP Körfez’in mektup dağıtımı Pazarda da devam etti
 MHP Körfez İlçe teşkilatı tarafından başlatılan vatandaş ve evlere mektup çalışması, ilçedeki pazar yerlerinde de devam etti.

MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, ilçe yönetimi, Milletvekili aday adayları, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Akyol ve yönetimi, Tütünçiftlik Atatürk Bulvarı’nda kurulan Perşembe Pazarı’na giderek, hem tanıtım yaptılar hem de daha önce caddelerde dağıtılan mektupları verdiler. Çalışma sırasında Milletvekili aday adayları da kendilerini vatandaşlara ve pazarcı esnafına tanıtarak, seçimlerde destek istediler.

İlçe Başkanı Zeki Gürsu, esnafın ve vatandaşların kendilerine yakın ilgi gösterdiklerini ve açıkça oylarıyla destek vereceklerini söylediklerini belirterek, ‘’Dağıtılan mektuplarla iktidarın vatandaştan sakladığı ve algı olayıyla değişik şekilde göstermeye çalıştığı gerçekleri anlatıyoruz. Ne yazık ki vatandaşların bir bölümü yaşananları görmüyor ve körü körüne anlatılanlara inanıyor. Bu algıyı yıkarak gerçekleri vatandaşlara göstereceğiz’’ dedi.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751