MHP Köy gezilerini tamamladı
 MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan tarafından görevlendirilen danışmanı Tuğrul Eraç’ın köylere yaptığı ziyaret tamamlandı. Körfez’e bağlı 16 köyü tek tek dolaşan ve halktan sorunlarını öğrenen Eraç, hazırladığı raporu Lütfü Türkkan’a teslim edecek. Eraç’a köy gezilerinde Belediye Meclis Üyesi Ali Kanbur eşlik etti.

Danışman Tuğrul Eraç, köy ziyaretleri sırasında önce muhtarlarla, daha sonra da köy halkı ile görüştü ve sorunları not aldı. Eraç’ın aldığı notlar arasında yol bozukluğu, ulaşım sorunu, işsizlik, tarım alanlarının yetersizliği, köylerin boşalması, mahalle olmasına rağmen belediye hizmetlerinin halen gelmemesi gibi konular yer aldı. Eraç, ayrıca ilçedeki sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret ederek, esnafın problemlerini de raporuna ekledi.

Tuğrul Eraç tarafından hazırlanan ve yaklaşık olarak 50 sayfayı bulan raporların, Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan tarafından meclis taşınacağı belirtildi. Bu arada, köylerin yanı sıra, ilçedeki sanayileşme, Kabakoz ve Barbaros Mahallesi gibi konular da dosyalar içinde yerini aldı. Dosyalarda yer alan sorunlarla, adeta ilçenin haritasının çizildiği ve yapılmayan hizmetlerin, vaatlerin de konular içinde yer aldığı belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817