MHP Meclis Üyesi Adayları  Şener Söğüt’le Tanıştı

MHP’nin listeye giren 7 meclis üyesi adayı, İlçe Başkanı Zeki Gürsu, AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Şener Söğüt bir araya gelerek tanıştılar.

31 Mart yerel seçimleri sonrasında birlikte çalışacağı ekip içinde yer alacak olan meclis üyeleri ile tanışan Şener Söğüt, birlikte ilçe için çok iyi çalışmalar yapacaklarını söyledi.

Toplantılar yapıldı

MHP Körfez İlçe yönetimi başkan Zeki Gürsu ile birlikte kalabalık haftalık toplantılarından birisini daha gerçekleştirdi.

Yapılan toplantıda ortak listede ki sıralama ve saha çalışmaları programı değerlendirildi. Listeye 7 isim veren MHP İlçe Başkanı Zeki Gürsu, katkıları ile seçimlerin farklı bir sonuçla kazanılacağını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817