banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

MHP, SAHAYA İNİŞ STARTINI KÖRFEZ’DEN VERDİ
 MHp İl ve Körfez İlçe Yönetimi ile Kocaeli Milletvekili adayları, Belediye Meclis Üyesi Vahit Eryılmaz’ın düzenlediği yemekli istişare toplantısında bir araya gelerek, çalışmaları konuşup, sahaya iniş başlangıcını Körfez’den yaptılar.

Vahit Eryılmaz tarafından düzenlenen yemekli toplantı, Tütünçftlik’te Kızılkaya Lezzet Dünyası’nda yapıldı. İstişare ve buluşma amaçlı toplantıya, İl Başkanı Aydın Ünlü, Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, Kocaeli Milletvekili adayları, Belediye Meclis Üyeleri Vahit Eryılmaz, Ali Kanbur, Orhan Kansoy, Mehmet Gümüş, Eyüp Öztürk, il ilçe yönetimi ve kadın kolları ile Ülkü Ocakları yönetimleri katıldı.

MHP Gurubu, düzenlenen toplantıda birlikte yemek yedikten sonra, ilk konuşmayı İlçe Başkanı Zeki Gürsu yaptı. Gürsu, günün birlik ve beraberlik günü olduğunu söyleyerek, ‘’Tüm teşkilat olarak, kanımızın son damlasına kadar partimizin başarısı için çalışma sözü vermiştik, bunu burada tekrarlıyorum’’ dedi.

Daha sonra söz alan ve toplantıyı düzenleyen Vahit Eryılmaz, Meclis Üyeleri olarak Büyükşehir ve Körfez Belediyesi’nde yaptıkları çalışmaları, verilen önergeleri, mecliste kabul edilen ve şerh konulan maddeleri geniş bir şekilde anlatarak, kendilerine verilen görevi en iyi şekilde, halka hizmet anlayışıyla yerine getirdiklerini söyledi. İl Başkanı Aydın Ünlü’de yaptığı konuşmada, Vahit Eryılmaz ve Körfez Belediyesi’nde yer alan meclis üyelerinin çalışmalarını beğendiğini söyleyerek, ‘’Diğer ilçelerdeki meclis üyesi arkadaşlarımda çalışacaklar, mahallelerde kendileri de birer vekil adayı gibi koşturacaklar ve çalışmalarını her ay rapor halinde iletecekler. Bu çalışmalar da genel merkeze ulaştırılacak’’ dedi.

Toplantının kalan bölümünde Milletvekili adayları kendilerini tanıtarak, yaptıkları ve yapmayı düşündükleri çalışmalar hakkında bilgiler verdiler.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826