banner2779
banner2752
banner2750

MHP SANCAKLI’YLA KÖRFEZ’DE
 MHP Körfez, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Saffet Sancaklı ve Körfez Belediye Başkan adayı Salih Şirin ile birlikte Körfez Azarbeycanlılar Derneği’nde konuştu. Sancaklı, genel politika ağırlıklı konuşmasında, seçimlerden sonra ülkeyi büyük bir krizin beklediğini söyledi.

Körfez Azarbeycanlılar Derneği’ni ziyaret eden MHP Grubu’nda, İl Başkanı Aydın Ünlü, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Saffet Sancaklı, İlçe Başkanı Zeki Gürsu, Körfez adayı Salih Şirin ve kalabalık partili grubu yer aldı. Ziyarette, MHP il ve İlçe Kadın ve Gençlik Kolları yönetimi de yer aldı. Azarbeycanlılar  Dernek Başkanı Kurban Ali Salar ve dernek yönetimi ile üyeler de konuşmaları dinlemek üzere toplandılar.

Ziyaret sırasında birer konuşma yapan İlçe Başkanı Zeki Gürsu, Azarbeycanlılar Derneği’ni kendi evleri olarak gördüklerini söylerken, Salih Şirin’de seçimi alacaklarını tekrarlayarak, ‘’MHP’ye verilecek her oy kendi geleceğimiz ve aileniz için verdiğiniz oydur. Kavga, dövüş, kötü istikrar, yolsuzluk istemiyorsanız MHP’ye oy verin’’ dedi.

Emanetimizi geri istiyorum

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’de konuşmasında Körfez’de bıraktıkları emaneti geri istediklerini söyleyerek, ‘’Mart seçimleri bu ülkenin kader seçimleridir. Körfez’i, Körfezlilerle yönetmek için yeniden adayız. Doğru adamlarla karşınızdayız. Saffet Sancaklı bu ülkeye mal olmuş milli bir adaydır. Salih Şirin de bu ilçenin evladıdır. Doğru aday seçtiğimiz için hiçbir itiraz almadık. Vereceğiniz her oyla kendi geleceğinizi belirleyeceksiniz’’ dedi.

Bilmedikleri dilde şarkıyla PKK için ağladılar

Saffet Sancaklı yaptığı konuşmada, genel politikaya ağırlık verdi. Sancaklı, MHP’nin ve kendisinin futbolcu olarak ve partiyle her zaman Azarbeycan’ın yanında olduklarını, bu nedenle de oy almayı hak ettiklerini söyleyerek, ‘’Hangi partiye oy verirseniz verin, Azarbeycan halkının vatansever olduklarını biliyorum.  Habur Kapısı’nda yaşananları, İmralı’da ki bebek katiline gösterilen ayrıcalığı, 3 ay önce vatan hainlerini kırmızı halıyla karşılamalarını nasıl kabul edeceksiniz. Yaptıkları utanç verici törende, anlamını bilmedikleri ve ölen bir PKK’lı için yakılan ağıta ağladılar. Protokol de bu ağlamalara katıldı. Yeni Anayasa için bebek katiline seferler düzenliyorlar. Analar ölmesin, şehit gelmesin diyiyorlar Toprağı verirsen, askeri çekersen, karakolu kapatırsan, teslim olursan niçin asker vursunlar? 40 bin şehidi bu günleri yaşamamak için verdik. Güneydoğu’da güçlü adayları çekip, yerine zayıf adayları seçime sokuyorlar, BDP’nin adaylarına teslim edecekler’’ dedi.

Türkiye’nin tamamı borçlu

Sancaklı, özelleştirme ve arap baharı ile Türkiye’ye iki kez önemli miktarda para geldiğini hatırlatarak, ‘’İnsanlara evler arabalar aldırıldı. Ekonomimiz iyi denilerek kandırıldı. 2 milyondan fazla insan kredi ile alınan ev borcunu ödeyemiyor. Bankaların yüzde 90’ı yabancı sermayeye ait. Yarın bu bankalar evlerinize el koyacak. 47 milyon insan borçlu, 12 milyon 25o bin kişiye icra gönderilmiş, 8 milyon kişiye de gönderilecek. Demek ki her eve haciz gitmiş, çocuk ve yaşlıları da katarsak halkımızın tamamı borçlu. Bu durumda Türkiye’nin ekonomisi nasıl iyi oluyor? Cebimizdeki bin liranın 300 lirası deveülasyon nedeniyle gitti. Seçimden hemen sonra Türkiye’yi büyük bir kriz bekliyor, haberiniz olsun. Takım tutar gibi parti desteklemeyin. Bu olaylar sizleri hiç rahatsız etmiyor mu. Türkiye’de yaşayan insanların aklını başına toplama zamanı geldi. Bu iş sandıkta çözülmezse seçimden sonra çok kötü şeyler olur. Sokağa çıkacak gruplar da belli değil, kimin kimi vuracağı bilinmiyor’’ dedi.

Proje vaatleriyle yüklendi

Sancaklı, konuşmasını İbrahim Karaosmanoğlu’nun seçim vaatlerini okuyarak sürdürdü ve ‘’Kocaeli’ne 10 yılda 20 milyar dolar para gelmiş. Bana bırakın 20, 10, 5 milyar doları 100 milyon dolarlık bir iş gösterin. Yol yapmak, ulaşım bunlar zaten yapmak zorunda olduğu hizmetler. Kendisine sordum, oğlu bir yabancı şirkette ortak mı diye cevap vermedi. 3 milyon dolar sermayeli bir şirkette ortak, 1.5 milyon doları nereden buldu?  5 yıl önce Marmaray, asma köprülerden akan trafik, 3 yeni baraj, 5 yeni arıtma tesisi, teleferik, kongre merkezi, spor şehri vaat etmiş, hangisini yaptı? Hükümet sizden, belediyeler sizden, göl var, deniz var, bu kadar parayla hiçbir şey yapılmamış. Kararı siz verin, bu kadar parayla sözünü tutamayan adama oy verecekmisiniz? Kocaeli yoğun bakıma sokulmuş, bu ilin 1. Lig takımı vardı, güreşçiler çıkardı, basketbol takımları vardı. Şimdi, Kocaelispor’u borçtan kurtarmak için hileler düşünülüyor’’ dedi.

 Oyunuz çok değerli

Sancaklı, dernek üyelerine yönelik konuşmasını oylarının çok değerli olduğunu söyleyerek sürdürdü ve ‘’Siz isterseniz biz kazanırız ve birlikte yönetiriz. Yapamayacağım şeyleri vaat etmeyeceğime , bu şehri adaletli şekilde yöneteceğime söz veriyorum. Salih Şirin bu ilçenin evladı, ailesini yıllardır buraya hizmeti biliniyor.  Dünyayı 20 kez dolaştım, 6 dil biliyorum ve şirketimin başkanıyım. Geçmişte amatör kümede oynayan Recep Tayyip Erdoğan’ı Başbakan yaptınız, milli takımda oynayan Saffet’i de Büyükşehir Belediye Başkanı yapın. 14 Mart’ta İsmail baran’ın mahkemesi var ve ne olacağı belli değil’’ dedi.

Sancaklı, Karaosmanoğlu’na sokağın hırsız dediğini iddia ederek, 10 sene önceki serveti 100 kat artmış. Bunun hesabını veremezse elbette ki sokakta bunu söyler. Devlat malını çalan savaşta ölse şehit bile satyılmıyor. Bunun tek bir adı var 6 harfli (hırsız) olarak anılıyor’’ dedi.

 Toplantıda son sözü alan Ünlü, seçimden sonra Büyükşehir’de 100, ilçelerde de 50’şer kişilik istişare grupları kuracaklarıonı ve her meslekten insanların yer alacağını, sandıklara sahip çıkarak her oyu kontrol altında tutacak şekilde çalışmalar yaptıklarını söylerken, Sancaklı ‘da Kocaelispor’u 1. Lige çıkartacaklarını, 25 bin kişilik konser alanı ile 5 bin kişilik sinema salonu yapacaklarını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751