MHP SEÇİM MERKEZİ AÇILIŞLARINA DEVAM ETTİ
 Yarımca Atalar ve Tütünçiftlik Güney Mahallelerinde, Kocaeli Milletvekili ve adayı Lütfü Türkkan’ın katılımıyla seçim merkezlerini açan Körfez Teşkilatı, aynı gün içinde dernek ziyareti ve üye katılımı da yaptı. İlk olarak Atalar Mahallesi’nde hazırlanan seçim merkezinin açılışı kalabalık bir katılımla gerçekleştir. Lütfü Türkkan, burada ve daha sonra gerçekleşen Güney Mahallesi seçim merkezinin açılış kurdelelerini kesti. Lütfü Türkkan, Güney Mahallesi’nde yaptığı açılıştan sonra, mahalle başkanlığı ve sorumluluk yetki belgesini emekli Özel Hareket mensubu Naci Yıldız’a verdi.

Dernek

Çalışmalarını hızlı bir şekilde devam ettiren MHP Körfez İlçe teşkilatı, İlçe Başkanı Zeki Gürsu ve yönetimi ile birlikte Yarımca Hacı Osman Mahallesi’nde yer alan Körfez Amasyalılar Derneği’ni ziyaret etti. Burada yapılan konuşmalarda, iktidara yürüyen MHP için destek isteyen İlçe Başkanı Zeki Gürsu ve Belediye Meclis Üyesi Mehmet Gümüş, 7 Haziran seçimlerinin önemini bir kez daha anlattılar.

Üye

Her fırsatta yeni isimleri partiye kazandıran MHP Körfez, Timur Çetinkaya adlı gencinde üye kabulünü yaptı. Yeni üyeye rozetini İl Başkanı Aydın Ünlü taktı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817