MHP, Taşköprülülerden  Destek istedi

Cumhur İttifakı ile birlikte hareket ederek, AK Parti adayı Şener Söğüt’le çalışma kararı alınan MHP Körfez’de, ülkücülerin oylarını toplayacak hatta dışardan da oy alacağı söylenen meclis üyesi listesi hazırlanıyor.

Sıralamanın tamamlanmak üzere olduğu belirtilirken, Zeki Gürsu ve yönetimi adaylarla Körfez Taşköprülüler Derneği’ni ziyaret etti. Taşköprülülerin genel seçimde de kendilerine önemli oranda destek verdiklerini ifade eden Zeki Gürsu, yerel seçimlerde de meclis üyesi oylanırken kendilerine destek verilmesini istedi.

Kalabalık bir katılımla gerçekleşen ziyarette, sıcak ortamda karşılanan MHP gurubu, seçimlerden iyi bir sonuçla çıkacaklarına inandıklarını söylediler.Ziyaret sırasında yarın açılacak olan SKM merkezi için de davetiyeler teslim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817