MHP YÖNETİMİ SAVCILIKTA
 1 Kasım seçimleri öncesinde devlet büyüklerine hakaret içerdiği iddia edilen afişlerden birini Körfez İlçe Teşkilat binasına astıkları için haklarında soruşturma başlatılan, MHP Körfez İlçe Başkanı zeki Gürsu ve ilçe yönetimi ifade vermek için savcılığa gittiler.

Körfez Cumhuriyet Savcılığı’na kalabalık gurupla giden İlçe Başkanı Zeki Gürsu ve 18 kişilik yönetimi, afişle ilgili ifade vererek, kendilerini savunacaklar. Verilecek ifadelerde, afiş asmanın suç teşkil ettiğinin bilinmediği ve afişte yer alan cümlelerin suç unsuru taşımadığı şeklinde savunmalar yapılacağı öğrenildi.

Tuğman Kayalı 12 Kasım’da

Benzeri bir afiş asma suçu nedeniyle daha önce savcılığa ifade veren CHP Körfez İlçe Başkanı Tuğman Kayalı’da, 12 Kasım Perşembe günü saat 10.00’da Körfez 2. Asliye Ceza Mahkemesi’nde yargılanacak. Bu gelişme ile ki siyasi partinin iki ilçe başkanı da afiş asmak suçuyla mahkemeye verilmiş oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817