MHP, Yozgatlıları ziyaret etti

Yozgatlılar Derneği’ne  ziyaret gerçekleştiren MHP heyeti, burada partinin çalışmalarını ve ülke siyaseti ile ilgili değerlendirmelerde bulundular.  İl yönetim Kurulu üyeleri Akın Fettahoğlu, Mehmet Dur, Ayhan Yımaz ile ilçe yöneticileri Yusuf Taf ve Dilek Kartal’dan oluşan heyet, Yozgatlılar Derneği’nde partinin çalışmalarını ve yapacakları faaliyetleri anlattılar.  MHP’nin ülkenin sigortası olduğunu belirten heyet, ‘Bu milletin desteği ile vatanı-milletini seven milliyetçi hareket partili kadrolar muhakkak iktidara gelecektir. Ülkemiz önemli bir badireden geçiyor. Vatanımız, büyük tehlike altındadır. O nedenle bu ülkenin sigortası konumunda bulunan milliyetçi hareket iktidara gelmelidir. Çalışmalarımızı gece-gündüz sürdürüyoruz. Bu konuda, milletini ve vatanını seven herkesten ve her kesimden destek bekliyoruz. Bu gün derneğinizde bizleri ağırladınız. Mutlu olduk. Gösterdiğiniz yoğun ilgi şahsen bizleri mutlu etti.”dediler.

Yozgatlılar Dernek Başkanı Cemal Açıkgöz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “ Yozgatlılar olarak artık bizlerinde bir şeyler yapması gerektiğini düşünüyoruz. Ziyaretiniz bizim için anlamlı olmuştur. Bundan sonra çok önemli organizasyonlarla hemşerilerimize ve vatandaşlarımıza sivil toplum örgütü temsilciliğinin nasıl yapılacağını göstereceğiz. Çalışmalarımız mükemmel bir şekilde ilerlemektedir. Amacımız, 23 bin Yozgatlının bir araya gelebileceği bir dernek binası yapmaktır. Hedefimiz bu yöndedir. İstanbul’da federasyonun üyesiyiz. Yozgatlılar olarak biriz, beraberiz. Birimizin başına gelen her türlü sıkıntıya hep beraber sahip çıkmaktayız.”dedi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817