MHP’de yetki belgesi verildi

Düzenlenen yetki belgesi teslim törenine, İl ve İlçe yöneticileri ile mahalle başkanları katıldılar. Törende konuşan İlçe Başkanı Zeki Gürsu, ‘’Körfez Kocaeli’nin lokomotifidir. Biz Körfez’de belediye seçimlerini kazanmak istiyoruz ve kazanacağız. Parti içinde lider, teşkilat ve doktorini anlamayanları ayıklayalım’’ dedi.

İl Başkanı Aydın Ünlü’de konuşmasında, ‘’MHP 12 ilçede teşkilatlanmaya başladı. Bunları yapabilirsen ben varım dersin, yapamazsan olmazsın. Körfez daha önce de bunu başardı, teşkilat kazanmanın sırrını biliyor. Körfez, atanmış başkanla 6 meclis üyesi kazanıyorsa, belediye seçimlerini de kazanmanın sırrını biliyor demektir. Biz Zeki Başkana destek olacağız ve Körfez’de seçimi almak için çalışacağız. Seçim sonrasında sandığından MHP’nin birinci çıktığı mahalle başkanını seçimden sonra ziyaret edip, hediye ve plaket vereceğim. Mahalle başkanları, bugünde t ibaren sandık görevlilerini asil ve yedekleriyle birlikte hazırlayacaktır’’ dedi.

Hazırlanan program sırasında, ilçede ve ilde geniş bir kesim tarafından tanınan FSL Gurup Sağlık Hizmetleri sahibi Latif İşcan’da Körfez’den partiye üyelik yenileme yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817