M.H.P.'den aday olacaklara Mayısa kadar müsade

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aydın Ünlü önceki akşam parti binasında gerçekleştirdiği basın açıklaması ile gündeme ilişkin konulara değindi. Umutkent tartışmasına kendisi de dahil olan Ünlü, “Ben Kızılcahamam kampına gitmeden önce mal beyanımı kamuoyu ile paylaşmıştım. Karaosmanoğlu ve bürokratlarının da açıklamasını istemiştim. Şimdi ne kadar haklı olduğumu Umutkent’te yaşananlar sonrasında gördüm. Ben yine sözlerimi tekrarlıyorum ve tüm belediye bürokratlarının ve özellikle Adnan Bilgiç’in mal beyanını açıklamasını istiyorum. Bu tartışmalar yaşandığı süreçte Başkan Karaosmanoğlu ve AKP İl Başkanı Mahmut Civelek ile ulaşım projesi için yurt dışına gitmesini de anlam veremedim” dedi.

Ünlü, “9 yıldır çözemedikleri ulaşım problemini şimdi mi Avrupa’da gezerek sorunun çözümü için mi yoksa keyif ziyaretlerimi olduğunu merak ediyoruz. Bu kentte sanattan, spora, her konuda çuvallamış durumdadır. MHP kadroları belediyecilik için hazırlanmaktadır. Kadroları bu konuda donanımlıdır. Diğer taraftan belediye başkan aday adaylığı ile ilgili takvimi genel merkezimiz önümüzdeki günlerde açıklamasını bekliyoruz. Bu manada Mayıs ayına kadar il başkanlık divanında, il yönetiminde ve ilçe yönetimlerinde yer alan ve belediye başkan aday adaylığı için isimleri geçen yöneticilerimizin de istifa etmeleri ve teşkilatta bir boşluğa mahal verilmemesinin sağlanmasını hedefliyoruz. Benim kanaatim hiçbir teşkilat yöneticimin teşkilattaki görevini bırakmaması. Ancak aday olmayı düşünenlere de demokrasi gereği önlerini açmak zorunda olduğumuzu da belirtmek istiyorum. Ben hiçbir yere aday değilim ve teşkilatımın başındayım” diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817