MHP’DEN AK PARTİ’YE GEÇTİLER
  

7 Haziran genel seçimlerine sayılı günler kala Gebze de MHP’den 60 vatandaş AK Parti’ye geçti. Programda yeni partiye geçiş yapanların rozetleri AK Parti Kocaeli Milletvekili adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba ve yönetim kurulu üyeleri tarafından takıldı.

 

AK PARTİ’YE İLGİ ARTIYOR

AK Parti’ye her geçen gün ilginin artığını söyleyen AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, “Seçimleri sayılı günler kaldı. Partimize halkın ilgisi her geçen gün artıyor. 7 Haziran akşamı hedefimize ulaşacağız. AK Parti Gebze ilçe teşkilatı olarak çıtamızı yükselteceğiz. Partimize yeni katılan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.’ dedi.

 

KATIRCIOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ

Rozet takma törenine katılan AK Parti Kocaeli Milletvekili adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu ise, “Partimize katılım gösteren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. 7 Haziran akşamı yaptığımız çalışmaların meyvesini toplayacağız’ şeklinde konuştu

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817