MHP’li bayanlar Özgecan  İçin toplandı
 MHP Körfez İlçesi Kadın Kolları Üyesi ve yönetimde görev alan bayanlar toplantılarında, hunharca öldürülen Özgecan Aslan’ı anarak, toplumun bu hale gelmesinden sorumlu tuttukları iktidardan yönetimi almaya söz verdiler. Hazırlanan açıklamayı İlçe Başkan yardımcısı Zeynep Ün okudu.

Haftalık toplantılarını yapmak için bir araya gelen MHP’li bayanlar, seçim ile ilgili çalışmalarını konuşup, çalışma programlarını yaptıktan sonra tüm yurtta nefretle kınanan cinayeti kınadılar. Hunharca öldürülen Özgecan Aslan’ı anan bayanlar yaptıkları açıklamada, ‘’Bu gün burada hunharca öldürülen Özgecan Aslan’ı rahmetle anıyoruz. Özellikle AKP iktidarı sürecinde kaybolan milli, manevi ve ahlak çöküntüsünün neticesi ülkemizde kadına karşı şiddet artmıştır. Bizler Ülkücü Türk kadınları olarak, bu gidişe dur demek için 7 Haziran’da yapılacak seçimlerde kanımızın son damlasına kadar çalışacağız.Kadın haklarının ve özgürlüklerinin bu toplumda en büyük savunucusu siz kadınları, Milliyetçi Türk toplumu olarak bu mücadelede yanımızda görmekten mutluluk duyarız’’ denildi.

Açıklamada Türkücü Nihat Doğan’da unutulmadı ve ‘’Daha düne kadar televizyonlarda AKP iktidarını öven türkücü bozuntusu Nihat Doğan’ın atmış olduğu twitte bu iktidarın her fikrini göz önüne semiştir. Ülkücü Türk hareketin ve Türk kadınlarının sabrı tükenmiştir. Vatan uğruna canını malını hiçe sayan bu millet, haksızlıklara karşı sesini her zaman yükseltecektir. Bu hareketi destekleyen tüm kadınlarımızı meydanlarda ve sandıklarda el ele, omuz omuza birlik olmaya çağırıyoruz’’ denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817