MHP’li Kurt, Kerbela Şehitlerini Andı: “Hüseyni Bakış Adalettir”

PARTİLİLER EŞLİK ETTİ

MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt, son olarak Körfez ilçede düzenlenen Kerbela anmasına katıldı. Körfez Şehitliği’nde gerçekleşen törende Kerbela Şehitleri anıldı. Anma törenlerinde yerini alan Kurt’a, MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, il yöneticilerinden Gürbüz Aslan ve kalabalık bir partili grup eşlik etti.

ADALET, CESARET, FAZİLET

Tören sondasında bir açıklama yapan MHP İl Başkanı Kurt, “Körfez Şehitliğinde düzenlenen törende Kerbela şehitlerimizi andık. Yezid ile su içmektense Hz. Hüseyin gibi susuz kalıp, onurlu ve imanlı şekilde mücadele etmek, sonunda feryat figan da olsa temel tercihimizdir. Hüseyni bakış adalettir, cesarettir, fazilettir, vefadır, vicdandır, birlik ve beraberliğin kaynağı ve kaderidir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817