MHP’li Kurt’un Başkent Temasları

Parti genel merkezine giren il başkanı Kurt, burada MHP’nin üst düzey yöneticileri ile bir araya geldi, Kocaeli’deki çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

PARTİ GENEL MERKEZİNE GİTTİ

İl başkanı Yunus Emre Kurt, genel merkezdeki görüşmeleri sırasında MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, genel başkan yardımcıları; Prof. Dr. Kamil Aydın ve Dr. Pelin Yilik ile bir araya geldi. Birçok ziyareti oğlu Kahraman Ata ile birlikte gerçekleştiren Kurt, ayrıca MHP Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın ile bir araya geldi.

YILDIRIM’LA GÖRÜŞTÜ

Kurt’un Ankara’daki diğer teması ise Ülkü Ocakları Genel Merkezi oldu. Burada da genel başkan Ahmet Yiğit Yıldırım ile makamında bir araya gelen MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt, konuk olduğu tüm parti yöneticileri ve Ülkü Ocakları Genel Başkanı Yıldırım’a ev sahiplikleri dolayısıyla teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817