MHP'LİLER KÖRFEZDE TOPLANDI
 Körfez Tütünçiftlik Kızılkaya Restaurant Toplantı Salonu`nda bir araya gelen MHP Kocaeli İl ve MHPKörfez İlçe yöneticileri ve eski üyeler kapalı kapılar ardında adeta bir iç hesaplaşma yaptılar. Toplantıya MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, MHPKörfez İlçe Kayyum Yönetim Başkanı Doğan Bekiroğlu ile il ilçe yönetim kurulu üyeleri, Ülkü Ocakları İl Yönetimi, MHP`nin özellikle küskün eski üyeleri katıldılar.


Toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı`nın okunmasıyla başladı. Kayyum yönetimin Körfezİlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu yaptığı kısa konuşmada üyelere hoş geldiniz derken İl Başkanı Aydın Ünlü eski ve yeni üyeler arasındaki sorunları çözmeyi ve yerel seçimlere güçlü bir şekilde girmeyi amaçladıklarını söyledi. Toplantının kalan bölümü basına kapalı kapılar arkasında yapılırken, özellikle kırgınlıklar nedeniyle partiden uzak kalan eski üyelerin bir hesaplaşma içine girdikleri tahmin ediliyor. Toplantının sorunları tespit edip , çözmek amacıyla yapıldığı belirtildi. Toplantıya, MHP`den Körfez İlçe Belediye Başkan Adayı olması beklenen Salih Şirin`de katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817