MHP’liler Mustafa Yıldızdoğan  Konserine Hazırlanıyor


Son olarak düzenlenecek olan programla ülkemizin ünlü sanatçılarından olan ve özellikle MHP teşkilatlarının ve ülkücü gençlerin büyük bir sevgi ile dinlediği Mustafa Yıldızdoğan, İzmit’te gerçekleşecek olan görkemli bir konserle kent halkı ile buluşacak.

KONSER DAVETİ

26 Haziran Pazar günü gerçekleşecek olan büyük konser İzmit Kent Meydanı’nda düzenlenecek. Bu önemli konser için MHP’liler ve ülkü ocakları özel bir çalışma içine girdiler. MHP Körfez İlçe Teşkilatı da konser gündemi ile toplandı ve ilçe başkanı Zeki Gürsu Körfez halkını konsere davet etti.

BAŞVURULAR ALINIYOR

Gürsu yaptığı açıklamada; “İzmit Kent Meydanı’nda düzenlenecek olan Mustafa Yıldızdoğan konserine bütün Körfezli vatandaşlarımız davetlidir. Araçlar Pazar günü saat 18.00’de ilçe teşkilatımızın önü ve Yavuz Sultan Mahallesi Emlak Bank Konutlarından kalkacaktır” dedi. Bu arada gelmek isteyenlerin MHP Körfez İlçe Teşkilatı’ndan Süleyman Kökçam ile Emine Babuccu üzerinden başvurularını yapmalarını istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817