MHP’ye Suadiye’de 80 yeni üye
Karagül, Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’a göndermelerde bulunarak, 2013 yerel seçimlerinde Kartepe Belediyesini alacaklarını ifade etti. Karagül, “Bu akşam Suadiye’mizden partimize arkadaşlar katılıyor. Partimiz 1969 yılında kuruldu ve 1971 seçimlerinde Suadiye’nin ilk belediye başkanı da partimizden seçilmişti. Suadiye bizim için çok önemli” diye konuştu. Karagül şöyle devam etti:

“-Bugüne kadar Suadiye’de belediye başkanları hep artı değer koymuşlardır. 1999-2012 arasında Suadiye’nin milli geliri yüzde 60 oranında düşmüştür. Bireysel çıkarlar için çalışmalar yapılmıştır. Yandaşlar büyümüş, ancak Suadiye küçülmüştür. Bugüne kadar Başbakanların ziyaret ettiği Suadiye’de geçtiğimiz aylarda yaşanan olaylarda Kadir Gecesinde insanlar evlerinden alındı. Ancak AKP’nin tek milletvekili bile Suadiye’ye gelmedi. Birisi de, ceketini koysa seçimi yüzde 50 ile alırım diyor. Bizler ceket koymayız. Yüreğimizi koyarız. Burası önce ülkem diyen Mustafa Pehlivanoğlu’nun, Dursun Önkuzu’nun, Türkmen Beyinin otağıdır.”

BAHÇELİ’YE DESTEK

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ise, “Bu akşam Kartepe İlçe Teşkilatımıza üye katılım töreni için bir araya geldik. AKP Kocaeli de 220 bin üyesi varmış. Ama onların üyeliği bizim yaptığımız gibi değil. Biz fotokopi üye yapmıyoruz. Şimdi burada üye yapıyoruz ve formlarımızı doldurarak üye yapıyoruz. İnsanların onurları ile oynayarak üye yapmıyoruz. Haberiniz olmadan üye olabilirsiniz. Bu nedenle dikkat edin. 17 Kasım’da Kartepe İlçemizde 40x40 toplantımızla tüm bölgede yeni üyeler yapacağız. Bizim için çok anlam ifade ediyorsunuz. Bu moralle Kartepe Belediyesini alacağız. Sizlere genel başkanımızın selamını getirdim. Pazar günü yapılacak olan kongremizde de ülkücüler vakur duruşu ile her şeyin üstesinden gelecektir. Türkiye’nin var olduğunu gösteren bir kongre olacak. Ülkücüler önce vatanım ve milletim sloganıyla ülkemiz için Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ile yola devam edecektir. Tek milli lider odur. Buraya üye olmanız demekte geleceğinize ve namusunuza sahip çıkmak anlamına gelmektedir” diyerek üyelere rozetleri takıldı.

Yeni üyelerin isimleri ise şöyle:  Murat Korkmaz, Metin Eryılmaz, Muharrem Tüzer, Necmi Yavuz, Tamer Tanrıkulu, Faruk Cengizhan, Okan Karakuş, Bilgi Adanur, Necla Yazıcı, Nebiye Yazıcı, Muzaffer Yazıcı, Mehmet Doğan, Ahmet Doğan, Yusuf Çelebi, Erkan Satır, Sedat Tüzer, İsmail Başaran, Aydın Bilaloğlu, Faruk Şahin, Serdar Likos, Ali Kara, İskender Likos, Köksal Yılmaz, Hasan Atmaca, Musa Semer, İrfan Türkyılmaz, Faruk Şahin, Cavit Birim, Ali Hıra, Adnan Bayram, Hürrem Bayram, Kerem Bayram, Eren Bayram, Osman Çuhadar, Bedriye Kayış, Ömer Metin, Hakan Kayış, Ayla Kayış, Ömer Tanrıkulu, Barış Yavuz, Beyhan Yavuz, Metin Eryılmaz, Sefa Türk, Fatih Türk, Selahattin Türk, Mayde Türk, Ahmet Kayış, Havva Kayış, İsmail Kayış, Sefa Kayış, Cihan Kayış, Kemal Kayış, Abdullah Moğultay, Mustafa Likos, Erdoğan Likos, Bilal Kayış, Osman Kayış, Mehmet Kayış, Şenol Türkyılmaz, Canul Türkyılmaz, Gülten Türkyılmaz, Aydın Ağra, Mustafa Ağra, Dilek Ağra, Hakan Ağra, Derya Tiryaki, hülya Toparlak, Yasin Özel, Esra Özel, Ali Naci Akyıldız, Handan Akyıldız, Ahmet Türksoy, Serdar Türksoy, Eren Genç, Semih Yavuz, Aydın Bilaloğlu, Faruk Şahin. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817