MHP'ye yoğun katılım
Aydın Ünlü, fotokopi üye yapmadıklarını dile getirdi.


“TEK BAYRAK TEK MİLLET”

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü açıklamasında, “Hakkari’de yine 5 şehit var. Bugünkü süreçte benim partime gelerek destekleyen yeni üyelerimize teşekkür ediyorum. Bu manada organizasyonda emeği olan il başkan yardımcım Ayhan Arpacı’ya da teşekkür ediyorum. Biz insanlara makarna ve kömür vereceğimizi vaat etmiyoruz. Biz tek bayrak tek millet sloganıyla önce ülkem diyen bir siyasi hareketiz. Artık bu yeni arkadaşlar aileden birisi oldular” dedi.

“BİZ KİMSEYİ ZORLAMIYORUZ”

MHP İl Başkan Yardımcısı Dr. Ayhan Arpacı da yaptığı konuşma da, “AKP’ye yakın anket firmaları AKP’nin % 5 oy kaybettiğini ifade ediyor. Bizce en az

% 15 oy kaybetti. Yine bizim oylarımızı da % 17-18’lerde göstermekte. Ama biz biliyoruz ki bizim oylarımız daha yüksek. Biz en azından evlere gidip insanlara oy vermeleri için Kuran-ı Kerime el bastırmıyoruz. Bu iddialarda bizleri çok üzmekte. Dini siyasete alet edilmesi hoş değil” dedi.

MHP’ye yeni üye olanlar şöyle: Murat İzburak, Cem Şenay, Orçun Ataç, Süleyman Hayri Gülen, Hürde Çetin, Rüçhan Akmete, Murat Aşkın, Ayhan Çalıkuşu, Murat Hocaoğlu, Cüneyt Yılmaz, İbrahim Akçay, Turgay Akkuş, İbrahim Kayalı, Ersan Kanbar, Rüya Kartal, Emine İzbudak, Murat Arabacıoğlu, Bedir İzbudak, Ebru Şirin ve Akgün Şirin. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817