“MİÇO KOYU KADIN PLAJI HİZMETE AÇILDI”
 15 Temmuz 2016’da yaşanan darbe girişiminden nedeniyle açılışı yapılamayan Kerpe Miço Koyu kadınlar plajı, sessiz sedasız hizmet sunmaya başladı. Planlanan açılış töreninin ise önümüzdeki  yapılacağının bilgisi verildi.

Deniz sezonunda iç turizmin önemli noktalarından biri haline gelen Kandıra’nın Kerpe sahilinde bu yıl, bir ilk de gerçekleştirildi. Kadınların yeni plajı ve sosyal yaşam merkezi olacak Miço Koyu Kadınlar Plajına yaz sezonun başlamasıyla birlikte kentimizden ve çevre illerden vatandaşlar yoğun bir talep gösteriyor.

“Kandıra sahillerinde bu yıl yenilikler dikkat çekiyor.

Uluslararası Mavi Bayrak Jürisi, Türkiye’de 2016 yılı Mavi Bayrak ödüllerini açıkladı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin iki halk plajında dalgalanan Mavi BayrakIı plajına bir tane daha eklendi. 2016 yılında da Kandıra Cebeci Halk Plajı ve Karamürsel Altınkemer Halk Plajları mavi bayraklarını korurken Kandıra Kerpe Plajı da bu yıl mavi bayrak almaya hak kazandı.

81 DÖNÜMDEN OLUŞAN KADIN PLAJI

Bu yıl Kandıra’da bir ilk olacak Miço Koyu ise kadınlara özel olarak  ve rahat bir şekilde kullanabildikleri bu plaj, Marmara Bölgesinde ki ihtiyacı da karşılamış oldu. Kerpe’deki Miço koyu, kadınların yeni plajı ve sosyal yaşam merkezi oldu. 81 dönümden oluşan koyda birçok sosyal donatı da bulunuyor. Etrafı çevrilerek otopark, giyinme kabinleri, tuvalet, yürüyüş parkurları, spor alanları, sosyal donatılar ve geleceğe dönük birçok yenilik Miço koyunda kadınların hizmetine açıldı.

BAŞKAN KÖKEN, KADINLARIMIZ RAHAT EDECEK

Belediye Başkanı Ünal Köken, deniz turizmi ile ön plana çıkacak Kandıra’da, bayan hemşerilerimizin talebi üzerine hayata geçirdiğimiz Miço Koyu, sadece ilçemize değil Marmara Bölgesine bir kazanım olduğunu söyledi. Köken, “Miço Koyu Kadınlar plajı şimdiden Marmara bölgesinde konuşuluyor. Bölgede plajın tanınması için elimizden geleni yapacağız. İlçemize kazandırmaktan dolayı büyük bir mutluluk ve gurur duyuyoruz. Bu güzel eser için bütün emeği geçen çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kerpe Miço Koyu kadınlar plajı, 09.00 ile 20.00 arasında hizmet vermektedir.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817