MİÇO KOYU KADINLAR PLAJI OLACAK
 Darıca Bayramoğlu Plajı’nın kadınlara tahsis edilmesinin ardından, aynı özelliklerde ve etap etap yapılacak Kerpe Miço koyu da kadınların kullanımına açılacak. Yeni bir yaşam alanı olacak proje için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Kerpe Miço koyu Kandıra’nın Karadeniz sahillerindeki en güzel koylarından birisidir. Doğal güzellikleri dikkat çeken koyu bu yaz dönemine yetiştirilmek üzere kadın plajı olarak planlıyoruz. Kadınlarımıza özel olacak ve rahat bir şekilde kullanılacakları bu plaj, kentimizde ki önemli bir talebi de karşılamış olacak” dedi.

 

BÜTÜN SOSYAL DONATILAR DÜŞÜNÜLDÜ

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, AK Parti İlçe Başkanı Yunus Özder ve Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanı Cenan Turan, Kerpe Miço koyunda Başkan Karaosmanoğlu ile birlikte inceleme gerçekleştirdi. Teknik ekiple tüm detaylar bir kez daha gözden geçilirken, 81 dönümlük Miço koyu etap etap kadınların özel bir yaşam alanı olarak yapılacak. Etrafı çevrilerek otopark, soyunma kabinleri, tuvalet, yürüyüş parkurları, spor alanları, sosyal donatılar ve geleceğe dönük birçok yenilik Miço koyunda kadınların kullanımına açılacak.

 

KADINLARIMIZA POZİTİF AYRIMCILIK YAPIYORUZ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin oluşturduğu yeni yaşam alanları ve kadınlara dönük özel projeler vatandaşlar tarafından takdirle karşılanırken, bu tür hizmetlere her gün bir yenisinin eklenmesi de memnuniyetle karşılanıyor. Mutlu ve kendilerini özel hissettirecek merkezlerle kadınlarımızın toplumdaki konumlarının da güçleneceğini sözlerine ekleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Kadınlarımıza pozitif ayrımcılık yapıyoruz ve bu artarak devam edecek. Hayatın stresini ve yoğunluğu yaptığımız bu tesislerde geride bırakacak kadınlarımız, huzurlu bir şekilde dinlendikten sonra tekrar yaşamlarına kaldığı yerden devam edecekler” açıklamasını yaptı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817