Milangaz ÇPL’de öğretmenler günü kutlaması

Kantin işletmecisi Mesut Doğan ile okul aile birliği başkan ve üyelerinin büyük jestiyle gerçekleştirilen organizasyonda hep birlikte yenen yemeğin ardından şiirler okundu ve müzik dinletisi yapıldı. Öğretmenler tarafından çok beğenilen sürpriz kutlama sonunda öğretmenler tarafından oluşturulan koro eşliğinde hep birlikte türküler söylendi.

 

Organizasyon nedeniyle bir konuşma yapan okul müdürü Özer Demirbağ; “Gerçekten büyük fedakarlıklarla çalışan meslektaşlarımın bu anlamlı gününde hatırlanması ve sürpriz yapılması hepimizi  mutlu etmiştir. Jesti nedeniyle Mesut Doğan beye, başkan Songül Tenlik ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza teşekkür ediyor,  tüm arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum” diyerek birde şiir okudu.

 

Kantin işletmecisi  Mesut Doğan ise “Öğretmenlerimizin bu çok özel günlerini hep birlikte kutlamak istedik. Eli öpülesi tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun” dedi.

 

Program sonunda okul aile birliği başkanı Songül Tenlik, okul müdürü Özer Demirbağ’a çiçek takdim ederek öğretmenler gününü kutladıktan sonra tüm öğretmenlere de karanfil dağıttılar.






 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817