Millet Bahçesi Derince’ye Çok Yakışacak

Daha Güçlü Bir Türkiye İçin Çalışıyoruz

24 Haziran seçimleri öncesi çalışmalarını hızlandıran AK Parti Derince İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği SKM programı kapsamında bu kez İshakçılar’a bir ziyaret gerçekleşti. AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Şirin ve teşkilat mensupları İshakçılar’a gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında İshakçılar Avcılar ve Atıcılar Derneği'ne konuk oldu. 24 Haziran seçimleri üzerine karşılıklı değerlendirmelerin yapıldığı buluşmada konuşan AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin, “Daha güçlü bir Türkiye için hepimiz var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Artık 24 Haziran’a sayılı günler kaldı. İnanıyorum ki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ülkemizin yükseliş süreci devam edecek” dedi.

Bölgeyi Cazibe Merkezi Haline Getirdik

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ise geride kalan dört yıllık süreçte İshakçılar’a çok önemli eserler kazandırdıklarını belirterek “İshakçılar’ı asla merkezi mahallelerimizden ayırmadık. Bölgeye inşa ettiğimiz İshakçılar Kültür Merkezi ile artık vatandaşlarımız hem cemiyetlerini burada yapabiliyor hem de kendileri için düzenlenen kurslara katılıyor. Bunun yanında Er Meydanı ve Spor Kompleksi projemiz, Türkiye’ye örnek nitelikte. İnşallah bu yılki güreşlerle birlikte Er Meydanı’nın açılışını gerçekleştireceğiz. Yine Dümbüldek Suyu Mesire Alanı düzenlemesi ile bölgemizi cazibe merkezi haline getirdik” dedi. Vatandaşların İsmatpaşa Stadı’nın Millet Bahçesi olması nedeniyle teşekkür ettiği Başkan Bulut, süreçle ilgili yaptığı değerlendirmede “Gençlerimizden, halkımızdan gelen talebe biz de destek vererek İsmetpaşa Stadı, Millet Bahçesi olsun dedik. Sonuçta Cumhurbaşkanlığımızdan gelen müjdeli haber hepimizi sevindirdi. Millet Bahçesi Derince’ye çok yakışacak” dedi.

En Büyük Tokadı Halkımız Vuracak

AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün ise yaptığı konuşmada, 24 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yaptı. Türkiye tarihinde görülmeyen bir seçim sürecinin içinde olduklarını belirten Aygün, “Bir hafta içerisinde sandığa giderek, geleceğimizi tayin edecek lideri ve milletvekillerini belirleyeceğiz. Şunu söylemeliyim ki 24 Haziran seçimleri bugüne kadar olan seçimlerden çok daha farklı ve önemli bir yere sahip. Bugüne kadar seçimlerde biz AK Parti olarak hep rakiplerimizle iktidar mücadelesi verdik. Fakat bu sefer karşımızda bir küresel güç var. Bu küresel güçlerin bugüne dek ülkemizi ele geçirmek için denemediği yöntem kalmadı. Gezi olaylarından, 15 Temmuz darbe girişimini kadar birçok ayak oyunu denediler ve şimdi de ekonomi yönünden baskı yaparak bizi yıkacaklarını düşünüyorlar. Bunlara karşı en büyük tokadı 24 Haziran seçimlerinde atacağı oylarla halkımız vurmuş olacak. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yeni bir döneme daha adım atacağımız seçimlerin şimdiden ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817