banner2779
banner2752
banner2750

MİLLET İTTİFAKI SAHADA ÇALIŞMALARA  HIZ VERDİ

Genel Başkanlar arasında yapılan görüşme sonucu CHP kanadında sahaya destek olarak henüz yansımadı ama İYİ Parti’nin çalışmaları hız kazandı.

Hafta sonunda da çalışmalara tam kadro devam eden Körfez Belediye Başkan adayı Salih Şirin ve İlçe Başkanı Cahit Sürüm, Meclis Üyesi Fevzi Canbaz ve ilçe yönetimi ile birlikte vatandaşın nabzını tuttular.

Çalışmalar süresince vatandaşlar sürekli olarak ekonomik sıkıntılarını dile getirerek, yaşadıkları olumsuzlukları anlattılar. Belediye Başkan adayı Salih Şirin, belediye başkanlığını kazanmaları halinde halkın şikayet ettiği konularda hemen önlem alacaklarını ve olumsuzlukların da hesabını sorumlulardan soracaklarını söyledi.

Salih Şirin, güçlü bir meclis üyesi aday kadrosuna sahip olduklarını ve bu liste açıklandığında her kesin kendilerine çekinmeden destek vereceklerini de ifade ederek, “Tecrübeli kadro bizde, belediyeciliği başarıyla yapmış isimler bizde, ilçenin her kesimine hitap edecek ve temsiliyet gücü olan kadro bizde” dedi.

Millet İttifakı olarak sahada yer alacak olan İYİ Parti ekibi, kendilerine CHP’nin de eklenmesiyle önümüzdeki günlerde daha güçlü ve kalabalık ekiple halka hitap edeceklerini söylediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751