banner2779
banner2752
banner2750

Milletin inanç ve azmi  karşısında çaresiz kaldılar


 

“15 Temmuz’da hayatını kaybeden 173’ü sivil 249 şehidimiz bize gösterdi ki; 15 Temmuz darbe teşebbüsü sırasında yaşananlar, bir asır önce Çanakkale'yi yedi düvele mezar eden mücadeleci ruhun ne kadar taze, ne kadar diri olduğuydu” diyen Başkan İsmail Baran, “Tıpkı 102 yıl önce Çanakkale'de olduğu gibi, 15 Temmuz gecesi de en modern silahlarla donanmış hainler, milletimizin azim, inanç ve kararlılığı karşısında çaresiz kaldı.

DÜNYAYA GÖSTERDİ

Ve en zayıf anında bile 'Çanakkale geçilmez' dedirten bir inancın mirasçısı olan bu millet, kadınıyla erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla, 15 Temmuz'da vatanını koruma, demokrasiye ve bağımsızlığına sahip çıkma konusundaki kararlılığını tüm dünyaya ilan etti. Bu millet, var olduğu sürece ülkemiz üzerinde planlar kuran hainlere asla müsaade etmeyeceğini de bir kez daha gösterdi.

SON ÇIRPINIŞLARI
Bu haince girişim, ülkemize zarar vermek isteyenlerin son çırpınışı olacak ve tarihin çöplüğünde yerlerini alacaklardır. Kardeşliğimizi bozanlar, Türk adaleti karşısında en ağır şekilde cezalandırılacaktır. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize şifa diliyorum. Bu vatanı bölmeye kimsenin gücü yetmeyecek” İfadelerini kullandı.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751