Milletin Stadı Milletin Bahçesi Oldu


Ankara’dan gelen müjdeli haberle birlikte Millet Bahçesi tabelasının asıldığı İsmetpaşa Stadı’nda çalışmalar yakın zamanda başlayacak

Millet Bahçesi Tabelası Asıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Haziran seçimleri sürecinde verdiği en önemli müjdeler arasında yer alan Millet Bahçeleri projesi, ülke genelinde olduğu gibi kentimizde de büyük heyecan uyandırmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kentlerdeki eski statları Millet Bahçesine dönüştüreceklerini açıklamasının ardından Kocaeli ve Derince’de oluşan beklenti İsmetpaşa Stadı’nın da bu kapsamda değerlendirileceği yönündeydi. Fakat müteahhit firmaya verilmesi dolayısıyla ilk etapta ilan edilen millet bahçeleri arasında yer almayan İsmetpaşa Stadı, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un Ankara’da yaptığı yoğun temasların ardından milletimizin bahçesi oldu. Başkentten gelen müjdeli haberin ardından Millet Bahçesi tabelasının asıldığı İsmetpaşa Stadı’nda çalışmalar en kısa zamanda başlayacak.

Derince’mize ve Kocaeli’mize Hayırlı Olsun

Tüm kente müjde niteliğindeki gelişme ilgili değerlendirmede bulunan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Milletimizin stadı milletimizin bahçesi olacak demiştik. 76 dönümlük bu alanın betonlaşmasına hiç bir zaman gönlümüz razı olmadı. Bu anlayışla girişimlerde bulunduk ve çok şükür Millet Bahçesi projemiz resmi olarak onaylandı. Bu projemizin onaylanmasında katkıları olan başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Cumhurbaşkanlığı Sözcümüz İbrahim Kalın, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum, TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Emlak Konut Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Hakan Gedikli, tüm TOKİ ve Emlak Konut yetkililerine çok teşekkür ediyorum. Millet Bahçemiz Derince’mize ve Kocaeli’mize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817