Milletvekili aday adayları Çalışmaya başladı
 CHP’nin Milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan siyasilerinden Hamiyet Göksu, Körfez İlçe Yönetimini ziyaret ederek, adaylık düşüncesinin nedenlerini anlattı.

Körfez İlçe Başkanı Tuğman Kayalı ve ilçe yönetimini ziyaret eden Hamiyet Göksu, 7 Haziran’da aday olmak istediğini söyledi. Göksu, özellikle kadın hakları ve son zamanlarda artan şiddet konuları ile ilgili çalışmalar yapmak istediğini ve kendisini de bu konuda yeterli gördüğü için aday adayı olduğunu söyledi.

Ziyaretten memnun kalan Tuğman Kayalı, partinin adayı olan her siyasinin ve partinin başarısı için çalışmaya hazır olduklarını ve şu ana kadar yapılan etkinliklerle de CHP’nin ilçede iyi bir noktaya getirildiğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817