banner2779
banner2752
banner2750

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARINDAN DOĞAN’A ZİYARET
 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde Ak Parti’den milletvekilliği için aday adaylığı için başvuruda bulunan Kamu Hastaneleri Birliği eski Genel Sekreteri Hasan Aydınlık ve  İZAYDAŞ eski Genel Müdürü Recep Bilal Şengün, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı makamında ziyaret etti.

 

ADAYLIKLARI İÇİN KUTLADI

 

Sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen ziyaretlerde konuşan Başkan Doğan “ öncelikle adaylarımıza çıktıkları bu yolda başarılar diliyorum. Bir yere aday olmak takdir edilecek bir şeydir. Hele milletvekilliğine aday adayı  olmak bana göre çok daha büyük bir sorumluluktur. Bu makamlara mutlaka birileri lazım. Bizlerde arzu ediyoruz daha donanımlı, daha deneyimli, daha istekli kişiler aday adayı olsun. Dolayısıyla aday adayı olan bütün kardeşlerimizi kutluyorum” dedi

 

DOĞAN “VEKİLLİĞİMDE HİÇ OTURMADIM”

 

Milletvekilliği yapmış biri olarak vekillik makamının çok kutsal ve sorumluluğu yüksek bir yer olduğunu belirten Doğan  “buradan o turuncu koltuklar çok cazip geliyor ama sorumluluk hisseden için çok da rahat koltuklar değil. Ben hiçbir zaman orada oturma arzusunda olmadım, her zaman hareketliydim. Vekillik dönemimde Ankara da Sosyal İşler Genel Başkan Yardımcısı olarak görev aldım, Yaşlılar Koordinasyon Merkezinde başkanlık yapıp, Sağlık Komisyonu Başkan Vekilliği yaptım.  Sakarya Bölge Koordinatörlüğü, Endonezya Dostluk Grubu Başkanlığı yaptım. Şehrimizde de prefabrikte sağlık ocağı dönemini kapatıp 41 tane yeni yapılmış Sağlık Ocağının, 13 adet hastane binasının kurdelasını kestik. Kısacası vekillik dönemimizde olması gereken çalışmaları yapmaya çalıştım” şeklinde konuştu.  

 

KARARA SAYGI DUYULMALI

 

Listelerdeki yoğunluğa da değinen Başkan Doğan, “tüm aday adaylarımıza belirtmek isterim ki birinin aday olması o kişinin en iyi olmasından değil; birinin olamaması da onun iyi olmadığından değildir. Seçimler o konjonktürde yapılan değerlendirmeler ve genel merkezimizin takdirine göre yapılmaktadır. Çıkan karara saygı duymak gerekmektedir. Adaylarımız ve ülkemiz için hangisi hayırlı ise o olsun” dedi.  

 

BAŞKANIMIZIN FİKİRLERİ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

 

Sıcak karşılamaları ve bilgilendirmeleri için Belediye Başkanı Doğan’a teşekkür eden aday adayları da “çıkmış olduğumuz yolda Başkanımızın bilgi ve tecrübelerinden faydalanmak, ondan fikir almak bizim için çok önemli. Vekillik yapmış ve ikinci dönem belediye başkanlığı yapan biri olarak kendisi bizim hocamız, her zaman sevgi ve saygıyla andığımız bir isimdir” şeklinde konuştular.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751