MİLLETVEKİLİ AYGÜN LOKMANLI’DA ORUÇ AÇTI
Lokmanlı Köy Muhtarı Cavit Ölmez tarafından düzenlenen iftar programına Ak Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün’ün yanı sıra Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan, Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, Ak Parti Kandıra İlçe Başkanı Erdinç Şentürk ve yönetimi, Ak Parti İl Yönetimi Üyeleri Ayhan Dursun, Veli Haldız, köy muhtarları ve halk katıldı.

Hep birlikte iftar saatini bekleyen davetliler ezanın okunmasıyla birlikte oruçlarını açtılar. Yenilen yemeklerin ardından kısa bir konuşma yapan Milletvekili Aygün;” Milletvekilleri olarak bizler ne kadar tatile çıkmış gibi görünsek de aslında daha çok halkımızın arasına girerek sorunlarını dinleyip yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bizler gücümüzü sizden alıyoruz ve bu yüzden bizlerden desteğinizi eksik etmeyin.”dedi. Yemek sonrası yapılan duaların ardından program sona ererken Lokmanlı köyü muhtarı Cavit Ölmez katılan tüm davetlilere teşekkürlerini sundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817