banner2779
banner2752
banner2750

Milletvekili Çakır Yatırımları İnceledi

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır’a ilçe genelinde yapılan yatırımları anlattı. Eşme Mahallesi’nde başlayan inceleme çalışmalarında Milletvekili Çakır ve Belediye Başkanı Kocaman mahalle sakinleriyle bir araya gelerek vatandaşların istek ve talepleri dinlediler. 

HİZMETLER TEK NOKTADAN

Belediye Başkanı Kocaman daha sonra Milletvekili Çakır’a Kartepe Belediyesi ek hizmet binası yapımı hakkında bilgi verdi. Projenin geldiği nokta ve bundan sonra nelerin yapılacağı hakkında bilgi veren Başkan Kocaman “Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüklerimizi ulaşım ve hizmet açısından Kartepemizin merkezine taşıyacak ek hizmet binamızda çalışmalar hızla devam ediyor. Proje kısa zamanda tamamlanarak hemşehrilerimizin hizmetine sunulacak” açıklamasında bulundu.

4 MÜDÜRLÜK HİZMET VERECEK

Kartepe Belediyesi ek hizmet binasının 2 bin 405 metrekare alanda yapımı hızla devam ediyor. Ek hizmet binasında Fen İşleri, Temizlik İşleri, İşletme ve Park Bahçeler Müdürlüklerinin yanı sıra bu müdürlüklere ait garajlardaki araç ve ekipmanlar da ek hizmet binasına taşınacak. Ek hizmet binasının 40.000 metrekare açık alanı bulunuyor.

TAM DONANIMLI HİZMET BİNASI

Kartepe Belediyesi ek hizmet binasında toplantı salonları, teknik ofisler (müdür, personel ve saha amirleri çalışma odaları), bilgi işlem odası, işyeri hekimi odası, mutfaklar, depolar, çevre koruma birimi, atölye, işçi dinlenme odası, soyunma odaları, arşiv, zabıta ve malzeme odaları yer alacak.

GENÇLERLE SOHBET ETTİLER

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın vizyon projelerinden biri olan Kartepe Genç Akademi hakkında Kocaeli Milletvekili Sami Çakır’a bilgi verdi. Bina içerisinde bulunan sınıfları gezen Milletvekili Çakır, geleceğin Kartepesini inşa edecek olan gençlerle sohbet ederek Kartepe Genç Akademi hakkında gençlerin düşüncelerini öğrendi.

ÜCRETSİZ DİL EĞİTİMİ

Kartepe Genç Akademi içerisinde bulunan bütün sınıfları dolaşan Kocaeli Milletvekili Sami Çakır verilen eğitimler hakkında detaylı bilgi aldı. Başkan Kocaman “Kartepe Genç Akademi 4 bin metre kare alanda hizmet vermektedir. Akademi içerisinde gitar, keman, bağlama, ney, resim kursları, tezhip atölyesi, ahşap atölyesi, drama, halk oyunları, filografi, akıl oyunları, 3D yazıcı, masal atölyesi, ebru atölyesi, robotik kodlama, fetem atölyesi, İngilizce dil kursu, çocuk oyun evi yer almaktadır. Ayrıca Gençlik Merkezi’nde sosyal alanlar, Planetaryum (Gökev), Kütüphane, E- spor sınıfı yer alıyor. “Çocuk Oyun Evi” ile 3- 12 yaş grubu çocuklara ücretsiz oyun ve masal terapisi eğitimleri verilmektedir. Planetaryum sınıfının da yer aldığı Kartepe Genç Akademi’de çocuklar gök bilimi ile tanışmaktadır. Genç Akademi çatısı altında Kartepe Dil Merkezi (KADİM) tarafından orta ve lise öğrencilerine ücretsiz yabancı dil eğitimi verilmektedir” açıklamasında bulundu.

MAHALLE SAKİNLERİYLE BİR ARAYA GELDİLER

Kartepe Genç Akademi’den sonra Kocaeli Milletvekili Sami Çakır ve Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman Ketenciler, Avluburun ve Uzunbey Mahallesi sakinleriyle bir araya geldiler. Burada Milletvekili Çakır ve Belediye Başkanı Kocaman vatandaşların istek ve talepleri dinlediler. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751