Milletvekili Çakır’dan  Kocakaya’ya Ziyaret

İzmit Evliya Çelebi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü görevini yürütürken Körfez Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne atanan Muhammet Kocakaya’ya tebrik ziyaretleri devam ediyor. Kocakaya bugün de çok özel isimleri kurumda ağırladı. AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Kocakaya’yı yeni makamında ziyaret ederek görevinin hayırlı olmasını diledi.

KOCAKAYA TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaret sırasında milletvekili Çakır’a AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Denli, Körfez Belediyesi Muhtarlık Birimi Müdürü Özcan Efe ve parti yöneticileri eşlik etti. Ziyaret nedeniyle AK Partili heyete teşekkür eden Halk Eğitim Merkesi Müdürü Muhammet Kocakaya, “Ziyaret birlikte yürütülen ve yürütülecek olan çalışmalar hakkında istişarelerde bulunulduk. Kendilerine ilgileri için teşekkür ederim” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817